Wednesday, May 8, 2013

jom breakfast sama-sama

assalamualaikum
autopublish

dah breakfast kerr belom???
jom breakfast sama2...
hehehe... ni crita weekend lepas jugak...
layannzzzz
bila letak ja emir dlm baby chair tue
kakak sya terus ambik alih tugas
suapkan emir breakfast nasi daging
wallaweiii... sedapnyerr
emir mmg suka nak mkn bersuap sndrik
cuma nureen ja tak brapa nak bg dia mkn sndrik
sbb malas nk cuci bila dh tumpah2
tak patut betol kan mummy emir ni kan, hahhaa
emir kan nak gak berdikari
emir tak tolak @ memilih, semua dia mkn, janji sedap hehe
kakak yg comeyyy & baik
makan sama2, jgn gadoh2 yerr..
sambil makan, sambil dok berletaq
berletaq pasai apa la kakak sya tue
suka tgk aksi 2 beradik nih
lebihan nasi emir, kakak sya bubuh balik dlm pinggan emir
bila emir plak nk mkn sendrik
dok beraksi dulu yerr

nak terbang ker emir???
hehhee
nasi sampai ke hidung yerr hhehehe
nanti kita belajar cara suapan yg betol yerr
____________________________________________________

jom singgah




9 comments:

Khai♥Rin : anies said...

nasib baik nasi tu smpi ke hidung...kalau smpi ke kepala...cam ne emir? ;-)

el said...

omey je kaka suap kan kat adik...hehe

wahida said...

pandainya ellisha suap si emir...mmg boleh diharap dah anak dara ko ni nok...

Qhaifa Nur said...

kalau sayang adik memang begitulah ellesya...

Kesuma Angsana said...

hehehe cute budak2 ni !

wantie said...

emir tu kutip nasi sebiji sebiji. hahahaha.... sangat comel

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Pandai kakak suapkan adik..sweet..^^

Nafira usof said...

sweetnye 2 badik makan~ :)

Zura@Iwan said...

irfan mmg suka suap sdiri..tp tu la..masuk mulut dh pandai..cuma kdg2 habis berselerak le..

irfan pon semua dia hentam nk mkn..hehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011