Monday, May 6, 2013

kenyang KR | kami xcersize dlm queensbay plak

assalamualaikum
autopublish

nureen masih lagi di kg
saja ambil AL hari ni
nak blk semlm sure la jam kan
so relax2 dlu kat kg hehehhe bestttt....

ok... jom kita smbung cerita weekend mgu lepas
ikut jejak emir n ellesya
patut la bdn maintain jerr kan
lepas makan terus xcersize hahaha
emir bakal pemain badminton negara tue
kakak sya teruja...
mcm real ja kan hahhaa
penat main badminton boleh lagi tersenyum yerr
dah abes kat cini kami terjah toyrus
nak belikan................... apa ya?
taraaaa.... yang diidamkan akhirnya......
hahhaa... laju jerr kaki ke dpn
dah lama kan kami cari kasut roda utk ellesya
so nak kena belajar la yerr
duduk jerr kat dpn stroller tue.. so x la penat nak berjalan
teruja ellesya ngan kasut rodanya
sebenarnya, juz roda yg kami beli
kena pakai sport shoes & klipkan ngan roda tue
memandangkan ellesya tak pakai sport shoes mlm tu
so kena la duduk dpn stroller dlu k..

perasan tak seluar n baju ellesya mcm basah cikit
hahahhaa... masa dok draft n3 ni nureen dok gelak soang2
emir la punya angkara
nureen tukar pampers emir, skali basuh muntah dia
skali dia teruja sbb bleh main air sinki
dia tarik kepala pair tu smpi abes
mak aiii... ellesya plak dok dpn sinki masa tue
hahahhaa.... nureen sempat mengelak
tu kena kat ellesya.. hehhee
______________________________________________
jom singgah




5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Moning sis
singgah pagi isnin :)

dhiera said...

owh, ada ye jual roda sahaja dan attach dengan kasut sukan. menarik ni~

watyz said...

seronok nye kak sya dpt roda.. :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

oohh..ada jual kt toyRus kst roda ni ek..menarik gak..bole belikan tuk kyra :)

Zura@Iwan said...

ronda2 QB la hg noh....aku lama tk gi QB>.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011