Tuesday, April 30, 2013

bila masing2 tak sihat

assalamualaikum
autopublish

cerita bulan lepas
lepas ellesya warded ri tu
amal & zara plak warded
demam


amal - warded hospital kulim
kecian tengok amal
nureen mmg x berkesempatan melawat amal masa dia warded
amal ada mslh jantung berlubang
jadi bila demam, degupan jantung tersangatlah laju
so doc nak pantau, kena la tarok semua wayar2 tu


bernafas melalui mulut..
mulanya amal susah nak tdoq sbb tak biasa
alhamdulillah... amal dah sembuh
tgu nak check out
masih lagi menunggu jawapan dr IJN berkenaan operationnya
(terkini - semlm abg nureen bg tau, amal akan menjalani pembedahannya selepas PRU 13, di jangka 7 @ 8hb 5 ni.. sama2 kita doakan semoga semuanya selamat, AMIN)

zara - warded hospital ampang putri
demam... muka comel sangat
comel sbb dok tgk drip tue hehehe
kenapa??? rasa pelik kerr???
tak tau diri dimana ya... heheh
nyenyak tidoq... alhamdulillah, zara dah sembuh

emir & ellesya jugak masih on off
emir ada cikit lg batok n selesema
moga cepat sembuh ya
lepas nureen amalkan minyak bawang putih sapu pada dada n belakang
emir nmpk semakin baik.. alhamdulillah

nak tanya
sapa org kulim... abg nureen tengah mencari bab sitter
untuk anaknya, sekarang mak nureen yg jaga
abg nureen berulang hari2, kulim-baling antar anak pada mak
nak cari area taman murni indah, lunas
klau ada sapa2 yg tau
boleh rojer nureen yerr
______________________________________________
jom singgah




14 comments:

kasihredha said...

Salam nureen
Peluk cium Unk anakanda emir Dan elli
Sapa yg sakit tu nureen? Bukan emir kan...
Gws

maria firdz said...

Kesiannya tgk dia berselirat dgn wayar2 gtu.. Huhu

Ema Blog said...

sian bila tgk wayar berselirat kat badan anak kecil..moga semuanya kembali sihat

Adlin Mohamad said...

semoga operation berjalan lancar amin

Syima ~Mama Kyra~ said...

Sayu je tgk wyr2 keliling bdn..smg operation bjln dgn lancar

Qhaifa Nur said...

sayu hati tengok NureeN..
moga operation berjalan lancar dan kembali sihat...

eima said...

semoga cepat sembuh ye anak2 buah buah tu ...

Nafira usof said...

alahaiiii.. kesiannye~
moga semua cepat sembuh yer~

dhiera said...

kesian ye baby kena cucuk dan masuk drip.. kite yg tengok pun sayu hati~

wantie said...

alahai ciannya. bersirat wayar di badan.

Zura@Iwan said...

tk leh tgk bb sakit..sedih..huhu...

comey tul zara tu....

apa2 pon semoga anak2 kita dilindungin Allah s.w.t

rohayu osman said...

sedihnya tengok anak2 kecil kalau berwayar2 nie.. sayu je... semoga cepat sembuh ya adik2...

rohayu osman said...

sedihnya tengok anak2 kecil kalau berwayar2 nie.. sayu je... semoga cepat sembuh ya adik2...

~MommyAida~ said...

alahai sedihnya tgk Amal..tak sanggup tgk wayar berselirat tu..semoga anak2 ni cepat sembuh n kuat..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011