tuk tuk dlm times square

assalamualaikum
autopublish


walaupon belum berkesempatan nk pegi thailand
bleh la merasa dulu naik tuk tuk nih
kat times square penang kan
hehhee
ellesya as a driver
tapi bila daddy & emir nak naik
tetiba ellesya as a passenger... hahha
so sape drivernya???
hahhaa... mummy la jd driver
emir kemain yerr, relingan kamooo...
emir...
ni lah gelagat mummy & kakak kamo
emir nak naik????
besday boy diam jerr mlm tue
bdn kurang sihat, batok selsema & demam
mlm tue kami singgah cini nak celebrate besday emir
d mana???
nantikan :)

______________________________________________
jom singgah




Comments

cantik..tuk tuk tu, merelit merelap :)
wantie said…
amboi korang. bukan setakat anak anak je excited dengan tuk tuk tu. sekali ngan mak bapak pun teruja. hahahaha....


teringat kat hadnyai la tengok ni.
Nafira usof said…
hahahaha.. comel jer~ sempat lagi posing~
bak kata org..amiiikkk feeeelllll... ;-)
Qhaifa Nur said…
rugi kalau tak naik NureeN..
ceria kaler tuk, tuk ni..
eB said…
suker la. kalo eB ader. musti join posing skn. hik3
Zura@Iwan said…
yeayyy..dh penah naik tut2...hehe..

bday boy tk sihat yer...dh beralih bulan la tu..
kat penang pun ada time square? ingtkan kt KL je =D =)
Z ie said…
cantik lagi tut tut ni dari yang kat siam hehehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017