Tuesday, April 9, 2013

dating dengan ellesya

assalamualaikum
autopublish

kursus abes awai last week
terus pecut blk ambik ellesya
janji ngan ellesya nak bawak g queensbay
bila ellesya cakap dia lapaq...
mmg dah tau apa yg dia nak mkn
klau d tanya pon mmg cini la dia request
sempat lagi siapkan homework
hahhaa.. bkn homework la... CRS punya 
layannn ellesya sambil ber wassap
siap dok wat penerangan lagik
tak hirau dah kat mummy dia 
tapi bila nasi ayam dah sampai
tak dak dah nk toleh kanan kiri
sruuuppp ssrrruuuppppp...
sedapnyerrrr
tengok ellesya makan rasa puas hati
tgk.. licin.....

dok usha meja sebelah plak...
knape ya? ehhehe
______________________________________________
jom singgah




16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

besar dah kakak nie

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

omey la kak alleysa ni..

Qhaifa Nur said...

dating dengan mama yup ellesya..
tu tengok apa tuh...

Zura@Iwan said...

sng la...feveret dia kt nasi ayam crs ni je...mkn lalu gak dia..hehe

nens cellection said...

makanan feberet die la tu habes makan tu..hehe..

el said...

mcm mkn kt tempat xde lampu jek hahaha
sungguh dia mkn lapaq letew
tu muncung tu nape ha

Adlin Mohamad said...

haaa ushar sape tu ..boyfriend eyh

wantie said...

hai.. dating berdua je. mana si encem kecik molek tu?

wantie said...

hai.. dating berdua je. mana si encem kecik molek tu?

Khai♥Rin : anies said...

berselera betul tu ellesya...liciiiinnnnn

ALoNa CintamaniszLite said...

wah...abes dia makan..hehe..
mmg fevret ler tu...

Imah Dinor said...

nampak dah matang elly ni....

~MommyAida~ said...

alahai..comel je ank dara sorang ni..ellysya tgn kidal plak tu..mesti bijak ni..hihihi

Ema Blog said...

sukanya ellesya makan nasi ayam

Nafira usof said...

waahhh.. licin.. sedap sangat ke lapar nih?

Myra Jay said...

Ellesya lega dapat penuhi kehendak nak makan Chicken Rice ;D

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011