hadiah besday emir

assalamualaikum
autopublish

dengan umur emir yg baru setahun jagung
nureen tak tau nak beli apa
so terjah toyrus minggu lepas
nureen ambik masa sejam dlm tue..
cari hadiah punya pasal
sbb klau beli jenis keta nih, mmg dah tau, semua masuk mulut
pantang emir nih
so apa yg nureen dapat setelah sejam berkubang dlm toyrus.....
nin dia... CARS pillow
mmg sesuai la ngan emir kan
abess dah jeep tu tolak tepi hahha
by phone x brapa clear kan tp emir tetap usha line dolu....
ngap... mmg masuk mulut la, hahhaha
ni bukan untuk emir yerr
ni untuk ellesya
wajib la belikan kan anak sulung nureen tu jugak
klau tak nanti dia jeles & merajuk tau
kejap jerr emir main, pas tu dia ngan hal sndrik
skrg dh makin laju dia berjalan
tapi belum cukup stabil lagik
tu cabinet TV, dia panjat jugak
sbb rendah kan
meja study ellesya ni mmg xleh bg berdiri
nanti dipanjatnyerr
 wahhh... nak join daddy main badminton kerr???
ketuk sana ketuk cini
cake yg comel
nureen belikan untuk emir tiup lilin sebatang mlm tu
tp d sbbkan daddy byk keja, so balik lmbt
emir dh tdoq pon daddy belum balik lagi
ellesya terus request nk mkn
ellesya cakap sedap
kebetulan ada bentuk guitar plak atasnyerr
lagi la ellesya suka :)
_____________________________________________
jom singgah






Comments

Nurzakiah Hanum said…
nyum2
ala cian si adik
amir rofie said…
Selamat hari lahir untuk Emir. Anak yang baru dapat lesen berjalan memang letih skit nak jaga. :) Kalau dah ada sepasang, tak sah kalau tak belikan hadiah untuk kakaknya. Kalau tak belikan, sure kakaknya akan merajuk. Anyway, tahniah kerana mempunyai anak-anak yang comel.
sesuai sangat dengan emir, boleh gigit2 :)
Kakzakie said…
Mainan macam tu oklah buat Emir.
Myra Jay said…
Ksian emir tertido tunggu dady balik nak potong kek ;D
nureen..suppose kasi kek kereta...br ngam ngan emir..trus ngap msk mulut... ;-)


p/s mmg xtau dlm charlie tu sejuk giler...kalu tau sy bw comforter skali.. ;-)
e!ya said…
lama xsinggah sini bz sgt tgk..emir pon dah leh jln beshnyer..anway hppy besday emir jadi yg terbaik dunia akhirat yer..
Cho Zila said…
sesuai ngan emir sebab budak2 nanti semua masuk mulutkan..
memang akakpun sekarang yang ni belikan hadiah yang tak harijadipun kena belikan gak.. kot idak panjang muncungnyer...
comel kek tu.. kalau dapat nak kek gitu jer sambut harijadi kalau sambut kat rumah anak beranak.. kek besar2 mesti membazir...
~MommyAida~ said…
wahh seronoknya Emir dapat Pillow cars..boboy mmg suka cars kan..Aqil pon sama..
LiYa HaNiF :: said…
pillow car...!! hehe mmg seswai dgn emir.. :)
Zura@Iwan said…
laki aku beli kapal terbang mainan je pun..beli kt psr mlm..kahhh...

Nafira usof said…
semua masuk mulut yer emir~

comel jugak kete tuh~ sesuai ngan bb boy~
Salina@IbuAqil said…
Bestnya emir dpt car..
Aqil pn ada 1 nureen bantal car tu..
Teman dia tdo mlm2..
Bersepah ngn bantal2 dia je..
Ni sjak ina memunggah mengemas brg ni jmpa 1 koleksi baru..
Dh dikepitnya menatang tu plak tido..
Adoiii!!
watyz said…
comel nye hadiah emir. sesuai la ngan saiz dia kan... :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017