Wednesday, April 24, 2013

hadiah besday emir

assalamualaikum
autopublish

dengan umur emir yg baru setahun jagung
nureen tak tau nak beli apa
so terjah toyrus minggu lepas
nureen ambik masa sejam dlm tue..
cari hadiah punya pasal
sbb klau beli jenis keta nih, mmg dah tau, semua masuk mulut
pantang emir nih
so apa yg nureen dapat setelah sejam berkubang dlm toyrus.....
nin dia... CARS pillow
mmg sesuai la ngan emir kan
abess dah jeep tu tolak tepi hahha
by phone x brapa clear kan tp emir tetap usha line dolu....
ngap... mmg masuk mulut la, hahhaha
ni bukan untuk emir yerr
ni untuk ellesya
wajib la belikan kan anak sulung nureen tu jugak
klau tak nanti dia jeles & merajuk tau
kejap jerr emir main, pas tu dia ngan hal sndrik
skrg dh makin laju dia berjalan
tapi belum cukup stabil lagik
tu cabinet TV, dia panjat jugak
sbb rendah kan
meja study ellesya ni mmg xleh bg berdiri
nanti dipanjatnyerr
 wahhh... nak join daddy main badminton kerr???
ketuk sana ketuk cini
cake yg comel
nureen belikan untuk emir tiup lilin sebatang mlm tu
tp d sbbkan daddy byk keja, so balik lmbt
emir dh tdoq pon daddy belum balik lagi
ellesya terus request nk mkn
ellesya cakap sedap
kebetulan ada bentuk guitar plak atasnyerr
lagi la ellesya suka :)
_____________________________________________
jom singgah






14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2
ala cian si adik

amir rofie said...

Selamat hari lahir untuk Emir. Anak yang baru dapat lesen berjalan memang letih skit nak jaga. :) Kalau dah ada sepasang, tak sah kalau tak belikan hadiah untuk kakaknya. Kalau tak belikan, sure kakaknya akan merajuk. Anyway, tahniah kerana mempunyai anak-anak yang comel.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

sesuai sangat dengan emir, boleh gigit2 :)

Kakzakie said...

Mainan macam tu oklah buat Emir.

Myra Jay said...

Ksian emir tertido tunggu dady balik nak potong kek ;D

Khai♥Rin : anies said...

nureen..suppose kasi kek kereta...br ngam ngan emir..trus ngap msk mulut... ;-)


p/s mmg xtau dlm charlie tu sejuk giler...kalu tau sy bw comforter skali.. ;-)

e!ya said...

lama xsinggah sini bz sgt tgk..emir pon dah leh jln beshnyer..anway hppy besday emir jadi yg terbaik dunia akhirat yer..

Cho Zila said...

sesuai ngan emir sebab budak2 nanti semua masuk mulutkan..
memang akakpun sekarang yang ni belikan hadiah yang tak harijadipun kena belikan gak.. kot idak panjang muncungnyer...
comel kek tu.. kalau dapat nak kek gitu jer sambut harijadi kalau sambut kat rumah anak beranak.. kek besar2 mesti membazir...

~MommyAida~ said...

wahh seronoknya Emir dapat Pillow cars..boboy mmg suka cars kan..Aqil pon sama..

LiYa HaNiF :: said...

pillow car...!! hehe mmg seswai dgn emir.. :)

Zura@Iwan said...

laki aku beli kapal terbang mainan je pun..beli kt psr mlm..kahhh...

Nafira usof said...

semua masuk mulut yer emir~

comel jugak kete tuh~ sesuai ngan bb boy~

Salina@IbuAqil said...

Bestnya emir dpt car..
Aqil pn ada 1 nureen bantal car tu..
Teman dia tdo mlm2..
Bersepah ngn bantal2 dia je..
Ni sjak ina memunggah mengemas brg ni jmpa 1 koleksi baru..
Dh dikepitnya menatang tu plak tido..
Adoiii!!

watyz said...

comel nye hadiah emir. sesuai la ngan saiz dia kan... :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011