Tuesday, April 16, 2013

random.org

assalamualaikum
autopublish

slalunya la kan random.org ni, org guna utk pilih pemenang contest kan
hehehhee

1st random.org
dah lama piccas ni terperam dlm lappy nureen
baru nk interprem

cake dr anak pengasuh
buat khas utk ellesya
nyum3x..

bab potong cake paling ellesya suka

2nd random.org
samprit
ni plak masa pas majlis bertunang adik nureen masa raya cina 2012
hahahhaa..... depa dah kawin pon..
tgu masa jerr skrg ni nak menimang cahaya mata pertama

d antara hantaran yg kami terima dr pihak pompuan - samperit
x sangka ellesya suka mkn samperit ni
abes dibalunnya soang2..

dh tinggai 3 biji dia tanya ada lg tak mummy???

3rd random.org
layanzzz picca ellesya yg suka posing
depan tadika 'nur cemerlang'

posing masa mula2 dpt baju dr mak long

nyum2... haagen dazs

4th random.org
 emir kena buli
 comeyyyyy plak kena ikat rambut cam nih
hahahhaa
kakak sya kat blkg dh ngantok ker???

sekian n3 random.org :)


______________________________________________
jom singgah






12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam2 gelagat kan hehe

Salina@IbuAqil said...

Hik3!! Nk trgelak nengok kakak sya posing ngn baju putih mak long dia bg tu..
Dh mcm real je dia mcm tgh mengigau brjln waktu tdo..
Hi3!! Sian emir mummy buli erk..
Tokcang kan dia.. ;)
Sorry dear ina sbuk akhir2 ni..
Tmbh rumah dh siap nk pndah2 cuci2 smua..
Entry smggu skali je..
Kat opis line tenet lak kejap ok kejap k'o.. Huk3!!!

watyz said...

kak sya mmg panai bergaya... :)

NinaAz said...

MOIST SUNGGUH KEK ITU! :)

Myra Jay said...

Wowww!! Kek tu sedap..

Elly posing ngan baju dari maklong smpai tertido ha :D

Qhaifa Nur said...

kuih samperit tuh memang sedap...
anak-anak pun suka...

ixa damia said...

comey emir toncang rambut tu..
damia jgk xde rambut lansung...:)

Khai♥Rin : anies said...

sape yg buli emir tu?? mari sini! nk geget dia! ;-)

wantie said...

tak baik tau buli emir. siap ikat rambut tocang lagi tuh..

Adlin Mohamad said...

random maknya banyak gambo ni hehehe sama la kita banyak amik pic tp tak tertulis n3 pun ...
amboi si elysha posing lentok pala tu hehehe

Zura@Iwan said...

hahaha...random plak hg ni..ok arr tu..ada update gak...

nnti hg kena buat kuih semprit byk arr..sbb elly suka..

Nafira usof said...

terliurnye tengok kek Elly tuh.. nyaman jer kalo boleh gigit sikit..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011