Tuesday, April 23, 2013

posing sakan kami d fullhouse

assalamualaikum
autopublish

bila perut dah kenyang
mula la jelajah kat luaq plak
jom layannnzzz.....

comelnyerrr.... 
mcm biasa ellesya la haruss posing dolu
daddy & emir nk tompang bolehhh
bila emir plak yg dapat stereng
ambikkk... kakak sya kena la beransur
di kilasnya stereng tak mau lepas
request by ellesya
nak posing kat atas bonet
elok ja nureen letak emir, nak ambik pic ber2 jerr
emir dah nak turun
ellesya mmg ratu posing
emir kiss mummy yerr.. tq besday boy
klau dpt ambik kami ber 4 lg menarik kan
sopan sungguh la mummy berdiri yerr
hehhee

tq to en.soami
sudi bawak kami ke cini
yg penting anak2 hepi.. :)
______________________________________________
jom singgah




19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

enjoy tgk gambar2 sis

watyz said...

amboi kak sya.. kemain posing sakan no... :)

eB said...

bewstkan... eB suker... tp ader yg kater x sdp. ntahla... eB suekr gaks ;p

Ann@zanyra said...

Fullhouse tmpt yg best utk photoshot kan sbb byk angle menarik:)

LYAfrina said...

cantik.. full house ni restoran ke??

Khai♥Rin : anies said...

sapa yg plg teruja ni?nureen ke anak2? ;-)

HazeL said...

best tak makanan kat full house? ade masok jalan2 cari makan jugak dulu..

Cho Zila said...

amboi.. tapi tempattu cute sangatkan mestiler posing.. kot idak rugi..

eima said...

mahai tak sini ??? nampak cam elit je kan

~MommyAida~ said...

happynyaa semuaa..hihihi...tempat pn menarik tuk tangkap gambar kan..

Qhaifa Nur said...

sekali sekala posing tak kisah...
seronoknya...

wahida said...

sweet family...

wantie said...

wah.. fullhouse ni mcm mcm koleksi ada. nak jugak gedik bergambar kat keta tu

Salina@IbuAqil said...

Amboi seronoknya kome posing erk..
Cantik ler car tu..
Pandai nye kakak posing..
Macam gaya Paris Hilton gitu..
Hi3!!

Nafira usof said...

cantek lah tempat tuh.. macam2 bende cantek ade~ memang sesuai untuk kaki posing~

amiey lee said...

wahhhh lama tak dgr citer nureen..emir pun dh besar..alahaiii sgtt hensemm mcm kakak dia cantikkk

kasihredha said...

Salam nureeeeennnnn
Emir dahhh besarrrr
Elly pun makin comel je

MAZLIZA ABD RAZAK said...

nampak cam best jer..nak terjah jugak la nanti :)

Zura@Iwan said...

bila la dpt nk posing kt citu..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011