Thursday, April 11, 2013

wedding dlm kem askar

assalamualaikum
autopublish

wedding anak sepupu sebelah FIL
wat kat dlm dewan d kem askar bayan lepas
dewan dia luas n selesa amat
sbb ber aircorn kan hehehe
jom layannnzzzz

emir dok ushar awek's n da gang
ellesya wit MIL
berselera minum tea tarik wit spera & cake
kami 2 plak dok melawat kawasan
ansem bergaya aihh
steadylah emir
sronok dah boleh berjalan walaupon tak betol2 steady lagi
relax smbil gigit tali bag camera
aduyaiii
ellesya wat mata juling la plak
daddy tak prasan la tuh sbb ambik side dr tepi
walaupon bluurrr nak tempek jugak hehhee
cantik kan...
ellesya n da posing :)
tahniah... moga kekal hingga ke akhir hayat
emir dah ngamok, mengantok
jom kita balik :)
semua set pelamin & katering disediakan oleh mutiara tunas ni :)
___________________________________________________

jom singgah




20 comments:

Z ie said...

pandai elisya wat mata juling hehe.. amboi emir syok dah berjalan.. emm

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantiknya pelamin...
emir dah boleh jalan ke? comelnya... :)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah to pengantin
moning sis

mama lieyna said...

Lawa... majlis dlm dewan tersusun je kan..senang :-)

*masih bermasalah view blog nureen, lambt loading..huuu

Mama Idlan Irsyad said...

cantik pelamin..suka tgk bunga lampu tu..menarik jer..

Myra Jay said...

Happy tul tengok Emir ha ;D

Norhasikin Muhammad said...

cantiknya pelaminnn....meriah jer tgk...

Khai♥Rin : anies said...

xnmpk la pengantin nyer nureen..

Nafira usof said...

kalo gi ke majlis kawen bawa anak kecik memang x leh lama.. huru hara nanti.. kejap berlari kesana sini.. kejap pegang itu ini.. x bagi.. mengamuk.. hehehe

Adlin Mohamad said...

amboi ellysha cute bertudung

wantie said...

biru plak korang yer..

amboi hensem boy. bergaya sakan

Imah Dinor said...

amboi hensem boy dah dpt kaki ye..lps ni mammy rajin la dok kejar tuh...

Qhaifa Nur said...

memang selesa NureeN...
tengok emir tak mau duduk diam...
dah tiba masanya...

~MommyAida~ said...

cantiknya dewan ni...siap ade lampu I-CIty lagi..hihihi..mesti meriah kan..

Kesuma Angsana said...

hehehe sweet aje dan cantiklah dewan ni punya decoration !

wahida said...

selamat pengantin baru pada kedua mempelai...

LYAfrina said...

pandai plok elly buat mata juling tu.. heheh

nureen asya pon g2, malah lbh ringan dari asya.. berat dia dalam 12kg..mmg sjk lahir draf dia x ok.. elly xpela mkn byk..cam asya jns x mkn trus.. klo paksa2 mkn adalah 2-3 sudu nasi..tu pon mujur. bimbang sbnarnya tkt dia x dpt zat.. dia byk minum susu.. tp dulu doc pnh gtau, mmg ada jns badan ssh naik..walaupon byk mkn. kt x perlu risau selagi ank kt sihat & cergas cam bdk2 lain.. kdg2 knk2 aktif tu bdan ssh naik. cam asya lak, brt bdn dia ad kaitan dgn pyakit dia

Cho Zila said...

Dah macam kat icity lak yerk.. sekarangni majlis kahwin dasat2 yerk...

~aSHa~ said...

dah besar si kecik tu..lama tak singgah sini

watyz said...

comel kak sya wat mata juling. emir makin ensem la... :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011