pukul 1 pagi | ellesya tunggu daddy

assalamualaikum
autopublish

daddy skrg mmg hari2 balik lambat
jarang dpt main ngan anak2 waktu malam
ellesya bila rindu daddy kadang2 menangis
kadang tue, nureen baru ambik ellesya kat tadika
masuk ja dlm keta dia nangis "rinduuu dadddyyy" katanya

dah 2 mlm ellesya sanggup tunggu daddy
sbbnyerr, nak daddy bacakan buku crita tue
walaupon bdn x sihat, demam, ellesya tetap nk tunggu daddy jugak

kasih sayang seorang daddy yg terberbelah bahagi
akan membahagiakan anaknya walau dlm apa jua keadaan
ellesya mmg manja, tp walaupon manja dia pandai berdikari
apa saja nak buat sendiri, kecuali bila mai feel manjanya
dia nak kita yg buatkan hehhee
manja mungkin d sbbkan dia cucu sulung sebelah suami
cucu pompuan sulung sebelah nureen
anak kami yg comel, hehhe
dan jarak antara ellesya ngan emir plak 4thn

jadi.. apa kemahuan dituruti
tp tengok pada keadaan jugak
klau nak yg tak memberi faedah, kami tak belikan
eh4x.. ni daddy yg bercerita ka ellesya??
hehhee....

love both of U sooo much
_____________________________________________
jom singgah




Comments

lazim la tu nureen...anak sulung...bkn time kecik je dia manja...da besar pnjg pn sm jg..even yg da kawen pon masih manja dgn mak ayah lg...
Nurzakiah Hanum said…
moning sis
singgah pagi
watyz said…
manja nye la hai sya ni kan ngan dd dia... :)
wantie said…
alahai...anak daddy ni. memang best tau anak perempuan manja ngan ayah.

manjaaaaaaaa sampai dah beranak pinak nenanti. lagi best...

Adlin Mohamad said…
alolololo anak apak la ni sama je ngan princess 3 org kat umah ni xde papa dok suh call ..
HazeL said…
anak sulung akan forever manja..
esp bile jarak dgn adik agak jauh..
mcm saya dan adik saya...ahax!
anak sulung mmg manja..mcm i pun still manja dgn parents wlpn dah kawin :D Kyra pun sama cam ellesya klu papa Oustatation terus la berjujuran air mata sebut 'kyra rindu papa" huhuhu
Nafira usof said…
sweetnye 2 banak~
Qhaifa Nur said…
tahan mata ellesya tunggu daddy...
macam aeish pula kalau akak mare, asyik panggil papa, papa..
Tihara said…
suka tengok pic macam ni.. :)
Zura@Iwan said…
mcm tu la daddy yg penyayang...

bertuah kita dpt suami yg baik dan memahami kan....

alhamdulillah...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017