Thursday, April 25, 2013

pukul 1 pagi | ellesya tunggu daddy

assalamualaikum
autopublish

daddy skrg mmg hari2 balik lambat
jarang dpt main ngan anak2 waktu malam
ellesya bila rindu daddy kadang2 menangis
kadang tue, nureen baru ambik ellesya kat tadika
masuk ja dlm keta dia nangis "rinduuu dadddyyy" katanya

dah 2 mlm ellesya sanggup tunggu daddy
sbbnyerr, nak daddy bacakan buku crita tue
walaupon bdn x sihat, demam, ellesya tetap nk tunggu daddy jugak

kasih sayang seorang daddy yg terberbelah bahagi
akan membahagiakan anaknya walau dlm apa jua keadaan
ellesya mmg manja, tp walaupon manja dia pandai berdikari
apa saja nak buat sendiri, kecuali bila mai feel manjanya
dia nak kita yg buatkan hehhee
manja mungkin d sbbkan dia cucu sulung sebelah suami
cucu pompuan sulung sebelah nureen
anak kami yg comel, hehhe
dan jarak antara ellesya ngan emir plak 4thn

jadi.. apa kemahuan dituruti
tp tengok pada keadaan jugak
klau nak yg tak memberi faedah, kami tak belikan
eh4x.. ni daddy yg bercerita ka ellesya??
hehhee....

love both of U sooo much
_____________________________________________
jom singgah




11 comments:

Khai♥Rin : anies said...

lazim la tu nureen...anak sulung...bkn time kecik je dia manja...da besar pnjg pn sm jg..even yg da kawen pon masih manja dgn mak ayah lg...

Nurzakiah Hanum said...

moning sis
singgah pagi

watyz said...

manja nye la hai sya ni kan ngan dd dia... :)

wantie said...

alahai...anak daddy ni. memang best tau anak perempuan manja ngan ayah.

manjaaaaaaaa sampai dah beranak pinak nenanti. lagi best...

Adlin Mohamad said...

alolololo anak apak la ni sama je ngan princess 3 org kat umah ni xde papa dok suh call ..

HazeL said...

anak sulung akan forever manja..
esp bile jarak dgn adik agak jauh..
mcm saya dan adik saya...ahax!

Syima ~Mama Kyra~ said...

anak sulung mmg manja..mcm i pun still manja dgn parents wlpn dah kawin :D Kyra pun sama cam ellesya klu papa Oustatation terus la berjujuran air mata sebut 'kyra rindu papa" huhuhu

Nafira usof said...

sweetnye 2 banak~

Qhaifa Nur said...

tahan mata ellesya tunggu daddy...
macam aeish pula kalau akak mare, asyik panggil papa, papa..

Tihara said...

suka tengok pic macam ni.. :)

Zura@Iwan said...

mcm tu la daddy yg penyayang...

bertuah kita dpt suami yg baik dan memahami kan....

alhamdulillah...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011