bubble d november 2011

assalamualaikum
autopublish

dok godek2 lappy
terjumpak gambaq nih
gambaq lama.. thn 2011 bulan november
ellesya 3tahun masa ni
layannzzz aksi ellesya bila jumpe kezen yg paling rapat nih

 dia pon memanjant jugak
kebetulan masa tue ellesya baru dpt baju tidoq tu
sbb tu design baju dia sama ja ngan adrian

 tak pasti samada baru bgn tdoq @ dah petang :P
suka sungguh main bubble

 terlindung plak muka ellesya


kena panggei baru la semua nk tgk camera

 nin dia
kena candid skali

 ellesya lebih rapat dengan daniel berbanding adrian

kemana saja ada daniel d c2 la ellesya
hehehhee :)

2 - 4 april, nureen ada kursus, dlm penang jugak hehee
 "SERVICE WITH HEART" - HOW TO EXCEL IN CUSTOMER CARE
______________________________________________
jom singgah






Comments

Nurzakiah Hanum said…
moning sis
singgah pagi :)
Cho Zila said…
anak2 akakpun ngam ngan sepupunya wlaupun jarang jumpa...
tgk gaya mcm br mcm pg lg..
Adlin Mohamad said…
sama la anak2 lin mmg suka main ni sampai umah licin dgn air sabun
wantie said…
benda ni temporary forbidden kat umah kak T. sebab risau Aleesya ambik minum ayaq sabun tu.

sian Amirul.. tapi dia dah besaq, dah tak sesuai ngan buble ni.

sekarang dok gila main bila ngan takraw. merelit merelap dah kulit dia.
nens cellection said…
hehe..muka ellesya mmg x berubah..kalo ckp gambar skang pon org percaya..;)
Qhaifa Nur said…
comel ellesya masa ni...
seronok main tiup belon sabun ni...
ramai-ramai tangkap...
~MommyAida~ said…
Ellesya nampak tembam pulak masa ni kan..
Syok jer tgk elly main ngan sepupu² dia...:)
Imah Dinor said…
cepat masa blalu elly dah pun 5thn dah g sek pun kn...imah pun mcm xpecaya anak dah 4..suma g sek tinggal imah ngan baby jer kat rmh hu...
Nafira usof said…
sonoknye main bubble kan~ kadang zura tumpang gak main ngan anak2.. hahaha
akak kecik2 dulu...main buih sabun ni buat sendiri aje..tiup guna batang dahan daun pokok betik, hehe..

tp zaman skang ni mcm2 dh ada kan..yg tembak2 mcm pistol keluar byk2 buih tu pun dh ada.

Anak2 akak sempat ler main buih sabun jenis cenggini.
Kyra pun suka main dgn sepupu dia..dgn muaz..hehe
el said…
anak aku lagi2 arwen tu
pandang npk botol belon tu
sure nak je suh beli
Zura@Iwan said…
hehehe..irfan blm tahu mende ini...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017