Tuesday, April 2, 2013

bubble d november 2011

assalamualaikum
autopublish

dok godek2 lappy
terjumpak gambaq nih
gambaq lama.. thn 2011 bulan november
ellesya 3tahun masa ni
layannzzz aksi ellesya bila jumpe kezen yg paling rapat nih

 dia pon memanjant jugak
kebetulan masa tue ellesya baru dpt baju tidoq tu
sbb tu design baju dia sama ja ngan adrian

 tak pasti samada baru bgn tdoq @ dah petang :P
suka sungguh main bubble

 terlindung plak muka ellesya


kena panggei baru la semua nk tgk camera

 nin dia
kena candid skali

 ellesya lebih rapat dengan daniel berbanding adrian

kemana saja ada daniel d c2 la ellesya
hehehhee :)

2 - 4 april, nureen ada kursus, dlm penang jugak hehee
 "SERVICE WITH HEART" - HOW TO EXCEL IN CUSTOMER CARE
______________________________________________
jom singgah






15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning sis
singgah pagi :)

Cho Zila said...

anak2 akakpun ngam ngan sepupunya wlaupun jarang jumpa...

Khai♥Rin : anies said...

tgk gaya mcm br mcm pg lg..

Adlin Mohamad said...

sama la anak2 lin mmg suka main ni sampai umah licin dgn air sabun

wantie said...

benda ni temporary forbidden kat umah kak T. sebab risau Aleesya ambik minum ayaq sabun tu.

sian Amirul.. tapi dia dah besaq, dah tak sesuai ngan buble ni.

sekarang dok gila main bila ngan takraw. merelit merelap dah kulit dia.

nens cellection said...

hehe..muka ellesya mmg x berubah..kalo ckp gambar skang pon org percaya..;)

Qhaifa Nur said...

comel ellesya masa ni...
seronok main tiup belon sabun ni...
ramai-ramai tangkap...

~MommyAida~ said...

Ellesya nampak tembam pulak masa ni kan..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Syok jer tgk elly main ngan sepupu² dia...:)

Imah Dinor said...

cepat masa blalu elly dah pun 5thn dah g sek pun kn...imah pun mcm xpecaya anak dah 4..suma g sek tinggal imah ngan baby jer kat rmh hu...

Nafira usof said...

sonoknye main bubble kan~ kadang zura tumpang gak main ngan anak2.. hahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

akak kecik2 dulu...main buih sabun ni buat sendiri aje..tiup guna batang dahan daun pokok betik, hehe..

tp zaman skang ni mcm2 dh ada kan..yg tembak2 mcm pistol keluar byk2 buih tu pun dh ada.

Anak2 akak sempat ler main buih sabun jenis cenggini.

Syima ~Mama Kyra~ said...

Kyra pun suka main dgn sepupu dia..dgn muaz..hehe

el said...

anak aku lagi2 arwen tu
pandang npk botol belon tu
sure nak je suh beli

Zura@Iwan said...

hehehe..irfan blm tahu mende ini...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011