Monday, April 1, 2013

sapa yang lebih xcited nih?????

assalamualaikum
autopublish

last week bila terjah blog adlin
http://hasroylin.blogspot.com/2013/03/clearance-sales-harga-gila2-punya.html
terus terpikat & cepat2 jerr tanya pasal blanket princess tue
bila ellesya blk dr tadika & tgk
apa lagi terus nak pakai
cepat2 la nureen basuh n halakan kipas direct kat blanket tue
hope cpt kering
mlm tue jugak ellesya guna
jom layannnzzz aksi 2 beradik ni dpt blanket princess..
eh, emir pon nak princess ker?
hehehee

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
blanket ni sangat lembut & gebussss
 lin kata, ada lg 4
bleh jerr terjah blog adlin klau berminat :)
___________________________________________________

jom singgah




20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah pagi isnin
semoga bulan 4 memberi banyak kecerian dalam idup

eB said...

ooo ptt la linn mntk no nureen rituh... terbaek. sgt cute :)

watyz said...

eh.. emir pon suka princess gak ke?? hehehhe

LYAfrina said...

comel sgt2...
kakak elly dah mcm snow white nampak

eima said...

cantek ngan ceria ptt la emir pun suka

Khai♥Rin : anies said...

kena belikan 1 utk emir tu..hehehe

wahida said...

cantiknya balnket ellisya tu...

auntie pinjam boleh?

Adlin Mohamad said...

hehehehhe promote nampak kekekke
thanks nureen sudi beli
mmg besar semilmut ni anak2 lin amik dora share 2org leh miuat papa diaorg sekali kekekke

nens cellection said...

cantiknyer blanket princess
hehe..sonok tgk deorg ni..hehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

Besar selimut ni kan..bole muat tuk 3 org..kekeke

NinaAz said...

Salam kenal. Nina singgah dan follow. Jom join GA nina ♥♥

Imah Dinor said...

wah ceria sungguh warna dia..sesuai dgn orgnya..sedondon dgn baju ha...cantik sgt...

Qhaifa Nur said...

macam ni jugalah afnan dengan aeish kat rumah...rapat sangat sebab jarak 1 tahun saja...

seronok emir dah pandai main NureeN..

~MommyAida~ said...

heheh..happy je tgk dua beradik ni..blanket pon jadi kan..

Zura@Iwan said...

seronok la tidur with blanket dlm bilik aircond..hehe..

wantie said...

best tau blanket yang mcm ni. Amirul ada satu Batman punya.

kekadang tu Kak T yg guna. soft je kan.. kikikikik...

Nafira usof said...

besar jugak saiz blanket tuh yer.

NinaAz said...

Tq join ga nina. Hihi ♥♥♥♥

Gieyana said...

suka bebenor dorang..:-)

ALoNa CintamaniszLite said...

sonok jd budak2 kecik skang ni...mcm2 ada..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011