Monday, April 15, 2013

tengganu kite.. fm dari zura@nafiraa

assalamualaikum
autopublish

rasanya dh setahun lebih kot nureen trima FM dr zura@nafiraa
dok draft ja n3 tp x kuaq2 hehhehe
fm ni sempena contest yg zura wat ri tue yerr
so jom laynzzzz
selamat tersemat di cini

jadi mcm ni sbb ellesya la
dia suka sungguh dok susun2 semua FM yg ada
atas bawah, ikut suka hati la hehehe
tgk... wat mcm mainan yerr
awat plak nih...
nak gak selit di celah2 yerr
eh, cabut balik
awat?? x muat ka?
:)
dok suruh mummy tlg cabutkan sbb fm tu melekat kuat

amboi.. garang yerrr
hahaha... mintak ampunnn kerr???

apa yg nureen nk share kat cini
nureen ada terbaca n3 dr kwn nureen
http://hudaus88.blogspot.com/2011/11/bahaya-besi-magnet-pada-peti-sejuk-anda.html
dia pon bg tau dia baca dr n3 soang blogger ni
berkaitan ngan FM
tapi sejauh mana kebenarannya nureen pon x pasti
sila terjah yerr
______________________________________________
jom singgah






14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya
moning sis

eima said...

wahhh dah byk dah FM die ...atas bwh dah penuh

MAZLIZA ABD RAZAK said...

banyaknya...FM :)

Nafira usof said...

hehehe.. zura pon dah lupa.. kekeke..
FM zura mmg anak2 x berani nak wat main.. tengok jer boleh..sentuh x boleh.. mama dorangkan garang.. hahahaha

dah baca dah pasal artikel tuh.. tapi x di terangkan secara detail..huhuhu

~aSHa~ said...

byk koleksi tu

Zura@Iwan said...

byknya FM...

irfan dh pandai capai FM aku..huhu..

Khai♥Rin : anies said...

bla emir da bsr nnt, turn emir pulak buat cm tu..hehehe..

sy bc gak entry psl tu...tp ignore je..once pernah tanya org yg pakar psl barangan elektrik ni tp dia kata x de kajian / prove ttg tu...

wantie said...

kat umah FM kena lekat atas, kalau kat bawah, Aleesya main lontar cakera.

hmm... baru kak T teringat la Nureen. yang FM zura bagi ritu pun kak T tak wat entry. lupa teruih.. adoi...

Syima ~Mama Kyra~ said...

Tu dia penuh FM kat peti ais..sama cam kyra duk suka cabut2 pastu pasang..huhu

el said...

byknyerrrr
anak2 aku pun sm gak suka sgt main fm haha

HazeL said...

kalo jual balik semua FM boleh belanja dinner nie..hiihi

LYAfrina said...

wahh..byk koleksi FM..sama cam asya suka wak main2 gni

watyz said...

sama la kite ni. fm jd menan anak2 tp la ni x bole. kuatkuasakan ketidakbolehan. hehehhe

Z ie said...

WAH DAH PENUH BEST BEST

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011