tengganu kite.. fm dari zura@nafiraa

assalamualaikum
autopublish

rasanya dh setahun lebih kot nureen trima FM dr zura@nafiraa
dok draft ja n3 tp x kuaq2 hehhehe
fm ni sempena contest yg zura wat ri tue yerr
so jom laynzzzz
selamat tersemat di cini

jadi mcm ni sbb ellesya la
dia suka sungguh dok susun2 semua FM yg ada
atas bawah, ikut suka hati la hehehe
tgk... wat mcm mainan yerr
awat plak nih...
nak gak selit di celah2 yerr
eh, cabut balik
awat?? x muat ka?
:)
dok suruh mummy tlg cabutkan sbb fm tu melekat kuat

amboi.. garang yerrr
hahaha... mintak ampunnn kerr???

apa yg nureen nk share kat cini
nureen ada terbaca n3 dr kwn nureen
http://hudaus88.blogspot.com/2011/11/bahaya-besi-magnet-pada-peti-sejuk-anda.html
dia pon bg tau dia baca dr n3 soang blogger ni
berkaitan ngan FM
tapi sejauh mana kebenarannya nureen pon x pasti
sila terjah yerr
______________________________________________
jom singgah






Comments

eima said…
wahhh dah byk dah FM die ...atas bwh dah penuh
Nafira usof said…
hehehe.. zura pon dah lupa.. kekeke..
FM zura mmg anak2 x berani nak wat main.. tengok jer boleh..sentuh x boleh.. mama dorangkan garang.. hahahaha

dah baca dah pasal artikel tuh.. tapi x di terangkan secara detail..huhuhu
~aSHa~ said…
byk koleksi tu
Zura@Iwan said…
byknya FM...

irfan dh pandai capai FM aku..huhu..
bla emir da bsr nnt, turn emir pulak buat cm tu..hehehe..

sy bc gak entry psl tu...tp ignore je..once pernah tanya org yg pakar psl barangan elektrik ni tp dia kata x de kajian / prove ttg tu...
wantie said…
kat umah FM kena lekat atas, kalau kat bawah, Aleesya main lontar cakera.

hmm... baru kak T teringat la Nureen. yang FM zura bagi ritu pun kak T tak wat entry. lupa teruih.. adoi...
Tu dia penuh FM kat peti ais..sama cam kyra duk suka cabut2 pastu pasang..huhu
el said…
byknyerrrr
anak2 aku pun sm gak suka sgt main fm haha
HazeL said…
kalo jual balik semua FM boleh belanja dinner nie..hiihi
LYAfrina said…
wahh..byk koleksi FM..sama cam asya suka wak main2 gni
watyz said…
sama la kite ni. fm jd menan anak2 tp la ni x bole. kuatkuasakan ketidakbolehan. hehehhe
Z ie said…
WAH DAH PENUH BEST BEST

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017