Monday, April 22, 2013

celebrate besday emir

assalamualaikum
autopublish

memandangkan last minit punya planning
so nureen balik ke penang awai dr kampung petang ahad lepas
terus ajak en.soami terjah times square
tq jugak kat EL, dia dah terjah cini tu yg nureen pon boleh terjah hehehe
berani tak ellesya...
jinak kan burung tue hehe :P
nak ronda2 padang kota ka??
kami terjah cini
ri tue eb pernah wat n3 mkn2 kat cini jugak
teringin benorr la nureen nk pegi
ropa2nya penang pon ado yerr

mcm2 ada kat cini
bukan setakat makanan jerr
baju, dandanan rambut semua hado
uiikk.. hati2..
panas tau rumah lilin tue

cantik kan
:P

smpai jerr, ellesya d bekalkan dengan colouring
apa lagi... terus la mewarna
sejak ellesya tadika, dia dah pandai mewarna..
cukup cermat.. cuma dia suka colourkan warna warni
sbb katanya mcm rainbow.. hehehe
pink & purple adlh clr yg wajib bg ellesya

daddy smpi menguap..
amboiiiihhh
tarraaaa... hasilnya..
mmg akan jadi warna warni.. hahhaa
besday boy ensem bergaya ngan stokin kakak sya
perasan tak?? siap ada ropol2 lagik
sbb stokin emir abes kena muntah dia
besday boy kurang sihat hari tue
walaupon kurang sihat tp sporting abes...
tetap maintain ensem

oven roasted chicken parcel
memang mavelous
bulgogi chicken ciabata
yg ni plak, sedap tu mmg sedap tp roti dia agak keras
strawberry vanilla & yogurt lychee
khusyuk ellesya mewarna walaupon makanan dah sampai
dessert ' warm choclate cake"
tak sesedap kat kenny rogers.. huhuu
klau bab icecream mmg no 1

sejuk sgt kat sana
ellesya dh request nk pakai stokin
seb baik la bwk
emir plak beraksi 
kami tak naik bhgn atas
kat atas tue la ada baju2, katil, dandanan rambut
close up ckit
emir nak capai apa tue??
ke emir byebye kat mummy.. hehe
bila di meja makan plak
dok skodeng plak dia
siap bertegur lagi
mcm laaa org kat luar tue dengar
tak puas ati, selak plak sebelah lagi
hehehe.... suka la tu
bebas nak buat apa saja

hepi besday emir
moga kamoo menjadi anak yg soleh & cemerlang dunia | akhirat

______________________________________________
jom singgah




17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari isnin sis
moning
happy family nie

NinaAz said...

Salam monday sis. Hepi besday to emir jugak. Happy family ♥

Z ie said...

besday boy sangat encem lah... rambut dah panjang tu.. nak lawan daddy ker? hehhe

Nad MamaZN said...

Hepi belated bday emir
Kejap jek dh setahun
Menten ensem :)

mama tisya said...

kalo mkn kt fullhouse mesti best posing cz tmptnye cantik....yogurt laici tu nmpk menarik..slalu p sini suka air dragon vanilla...

Khai♥Rin : anies said...

emir... thn dpn ajak mummy celebrate kt fullhouse @ KL pulak ye... ;-)

wahida said...

fullhouse cantikkan...serba putih...food pun sedap...

Syima ~Mama Kyra~ said...

x pnh lg mkn kt fullhouse..nmpk mcm sedap..deco pun cantik..pandai sya mewarna..god job =)

wantie said...

emirrrrrrrrrrrrr.... jeles tau b'day kamu di rai di fullhouse. tak aci tak ajak pong. hehehehe...

happy b'day emir. moga besar dengan sihat dan ceria selalu.

nak kena terjah ni.

Ema Blog said...

selamat hari lahir utk emir...sekejap jer... dah setahun

Nafira usof said...

sedapnye tengok ais kream tuh~ lama x makan ais kream~

Qhaifa Nur said...

cantik tempat makan ni NureeN..
sangat selesa...menunya pun sedap ni..

watyz said...

hepi besday emir.. kejap je masa berlalu.. sedap nye makanan tu!!! :)

eB said...

kami kat sn x permah pn dpt caloring book. hu3
hepi besday emir :)

~MommyAida~ said...

bestnya nampak full house ni..kena p try jugakla mkn kat sini..hurm..clebrate birthday ok jugak kan..Kakak Sya kaler, mmg cantik n kemas..gud job girl!!happy birthday Emir!!semoga menjadi anak yang soleh ye sayang..

Salina@IbuAqil said...

Happy birthday Emir..
Moga menjadi anak yg patuh hambaNYA yg taat..
Amin!!!!
Cantiknya deco2 tu semua.. :D

Zura@Iwan said...

tak penah mkn kt cini...
but tk taw bila nk terjah sini...

biasa la..jarang nk mkn tmpt mahal kan..hikss

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011