Thursday, April 18, 2013

70% hush puppies & kenny rogers

assalamualaikum
autopublish

semangat nureen kuaq awai lunch khamis lepas
nak g wisma butterworth TM | nk attend taklimat pasal ISO
nureen n da gang lepak sunway carnival dolu hehehe
jom layannzzzzz
gang tak sampai lagi la so.........
sementara menunggu, nureen round2 dolu
ternampak la hush puppies ada sale 70% tue
apa lg sambar buat en soami terchenta :)
offcoz la nureen beli yg hitam kan hehehhe
nureennyerr pon ada, sluaq track tp lupa plak nak snap :)

 lunch kami d cini
nak order hat tgh dok golek nih rasa x mampu nk abes heheh
kak ina & dalilah
kwn seunit dlm TM tp lain2 opis
 nureen order hat ni
 cuma nureen tukar ambik beef supreme
dessert plak...
elok nak snap dessert camera plak wat hal
 dah mkn ceri dia baru teringat snap by phone
 aiq pon blurrrr huhuuuu
camera tetiba jd virate
nak order hat ni, rasa perut dh penuh
so ajak daddy plak la nanti p KR nih kan
bleh layannn plak nak anak2 & soami terchenta
paling suka dessert yg atas td tue
mmg sgt2 sedap :)

rasa mcm ada sesuatu yg hilang dlm diri
coba baiki diri, agar yg hilang itu kembali
______________________________________________
jom singgah




14 comments:

Kakzakie said...

Berbaloi beli HP kalau 70% diskaun.
Lama kakak tak masuk KR.

el said...

lama x mkn KR dapnye ayam golek tu haha

Cho Zila said...

sukanyer kalau ada diskaunni baru rasa sronok nak berbelanja...
KRtu sedap gak tapi tak leh makan selalu...

Kesuma Angsana said...

alamk dah terliur ni nureen !

Nafira usof said...

sedapnye ais kream!!
terliur plak nengoknye~

Qhaifa Nur said...

murahnya...memang berbaloi
lama tak singgah KR...sedapnya

Khai♥Rin : anies said...

KR ni..sy prefer dessert je..yg lain2 tu...selalunya tgk jerrr ;-)

bangibookseller said...

Books for you and yours.... Shopaholic, harry potter, cecelia ahern, john grisham, childrens books, etc... Do visit us....

http://bangibookseller.blogspot.com/

wantie said...

oh.. bila tengok org shopping rasa mcm bila la ada masa nak shopping sampai lebam ni...

dah lama tak merewardkan diri dengan hasil shoppingan yang super duper ikut suka hati.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Memang berbaloilah bila ada diskaunkan..
sedapnye KR...Lama tak makan kat KR..

Z ie said...

SYOK MAKAN2 MAKAN DENGAN KAWAN

ALoNa CintamaniszLite said...

amboi..70% tu..

eB said...

70%? mmg terbaek la :)

Zura@Iwan said...

smpt lg noh shopping...hehe..

KR aku penah gi 3x gitu kut..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011