70% hush puppies & kenny rogers

assalamualaikum
autopublish

semangat nureen kuaq awai lunch khamis lepas
nak g wisma butterworth TM | nk attend taklimat pasal ISO
nureen n da gang lepak sunway carnival dolu hehehe
jom layannzzzzz
gang tak sampai lagi la so.........
sementara menunggu, nureen round2 dolu
ternampak la hush puppies ada sale 70% tue
apa lg sambar buat en soami terchenta :)
offcoz la nureen beli yg hitam kan hehehhe
nureennyerr pon ada, sluaq track tp lupa plak nak snap :)

 lunch kami d cini
nak order hat tgh dok golek nih rasa x mampu nk abes heheh
kak ina & dalilah
kwn seunit dlm TM tp lain2 opis
 nureen order hat ni
 cuma nureen tukar ambik beef supreme
dessert plak...
elok nak snap dessert camera plak wat hal
 dah mkn ceri dia baru teringat snap by phone
 aiq pon blurrrr huhuuuu
camera tetiba jd virate
nak order hat ni, rasa perut dh penuh
so ajak daddy plak la nanti p KR nih kan
bleh layannn plak nak anak2 & soami terchenta
paling suka dessert yg atas td tue
mmg sgt2 sedap :)

rasa mcm ada sesuatu yg hilang dlm diri
coba baiki diri, agar yg hilang itu kembali
______________________________________________
jom singgah




Comments

Kakzakie said…
Berbaloi beli HP kalau 70% diskaun.
Lama kakak tak masuk KR.
el said…
lama x mkn KR dapnye ayam golek tu haha
Cho Zila said…
sukanyer kalau ada diskaunni baru rasa sronok nak berbelanja...
KRtu sedap gak tapi tak leh makan selalu...
Kesuma Angsana said…
alamk dah terliur ni nureen !
Nafira usof said…
sedapnye ais kream!!
terliur plak nengoknye~
Qhaifa Nur said…
murahnya...memang berbaloi
lama tak singgah KR...sedapnya
KR ni..sy prefer dessert je..yg lain2 tu...selalunya tgk jerrr ;-)
bangibookseller said…
Books for you and yours.... Shopaholic, harry potter, cecelia ahern, john grisham, childrens books, etc... Do visit us....

http://bangibookseller.blogspot.com/
wantie said…
oh.. bila tengok org shopping rasa mcm bila la ada masa nak shopping sampai lebam ni...

dah lama tak merewardkan diri dengan hasil shoppingan yang super duper ikut suka hati.
Memang berbaloilah bila ada diskaunkan..
sedapnye KR...Lama tak makan kat KR..
Z ie said…
SYOK MAKAN2 MAKAN DENGAN KAWAN
eB said…
70%? mmg terbaek la :)
Zura@Iwan said…
smpt lg noh shopping...hehe..

KR aku penah gi 3x gitu kut..hehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017