bila kami terjah padang kota lama

assalamualaikum
autopublish

dah lama tak makan2 kat padang kota
lepas jerr blk dr wedding ptg sabtu lps
daddy srh bersiap.. nak kuaq jln2 cari makan hehehe
apa ni??
cantik tak? hasil kerja tangan ellesya
dia mcm sticker plastik, yg pic kecik tu sebagai contoh
ellesya dok lekat2 dr pg smpi tgh hari sblm kami g wediing :)
 perggghhhh.... bila daddy tanya nak mkn pa
terus nureen request pasemboq
mmg sedap, pedas, pekat melekat
 ellesya mkn ckit ja,
sbb pedas sgt so tunggu la ice kacang special kamoo yerr
daddy makan penuh nikmat
 mummy jerr lebih2.. emir booo layan
 abes ja mkn, jln pusing2 kat c2
jumpak clown plak
ellesya ckp kat nureen, mummy, kena line up kan
 clown : adik nak apa? mickey mouse? flower?
ellesya : love... :)
 sweet.. cantik kan...
 ellesya suka sgt dpt plak pink kan :)
last... tetiba teringat lya pernah snap gambar mcm ni
terus nureen pon mencoba hehehe
__________________________________________________

jom singgah



Comments

Kesuma Angsana said…
tgk color kuah pasemboq tu aje dah terliur ni hehehe
Zura@Iwan said…
ritu aku gi pdg kota...jumpa gk clown ni...

irfan duk ikut clown tu..hahaha..last beli gk satu utk irfan..rm3 kan?
padang kota
first time gi dulu
jenuh cari surau..
adei..
pasemboq dia mgm sedap la..
~MommyAida~ said…
hihih...kak ellesya sweet sangat dengan love tu...kemas hasil tampalan Kakak..gud job darling!!
Qhaifa Nur said…
pasemboq sedapnya NureeN...
meriah juga jenjalan kat sini, ada pulak clown...
Comel ellesya wst gsya cm tu...♥♥♥♥
merah betul sambal tu..betul2 pedas..cantik gmbr yg last tu..nmpk mcm gmbr cartoon..hehe
eima said…
klu pi penang mmg tercari pasemboq ... CKT mmg tak lepas la ...
Nyue said…
wow...nmpk cm sedap je pasemboq ti..tp nyue xpernah cuba makan..alahai org mne la ni..hehe

comel aksi ellesya buat act cmtu..hehehehe
Nad MamaZN said…
Sedap ka pasemboq ni?
Tskpenah rase lagi
Pi penang nnt mmg kene cari ni
Dgn nureen skali saya cari haha
LYAfrina said…
hehehe..last tu tgk pic bru nak tahu..snap cam lya..rupnya dh siap mention kat situ..heheh.. cun je kan ambik gambo g2..kalo kat pantai lg sweet...

**comel elesya buat..nmpk kemas je
wantie said…
pasemboq memang sedap kat padang kota ni. tapi leceh bila dok serebu mai tanya nak makan apa tu. nyampah toi la..

bila order , makanan bukannya nak mai laju mcm tu pun.hahaha..

kekadang tu bila teringin nak makan pasemboq ala padang kota ni, kak T suh hubby beli kat pasar malam bukit gedung. boleh tahan gak sedap.
el said…
lama gak x lepak2 kt pdg kota heheh
ni lau bw diorg kt sn
kami kena pau ngan budak bertiga tu haha
watyz said…
sedapnye makan pasemboq... :)
Z ie said…
best jugak kat sini kan..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017