Friday, April 12, 2013

bila kami terjah padang kota lama

assalamualaikum
autopublish

dah lama tak makan2 kat padang kota
lepas jerr blk dr wedding ptg sabtu lps
daddy srh bersiap.. nak kuaq jln2 cari makan hehehe
apa ni??
cantik tak? hasil kerja tangan ellesya
dia mcm sticker plastik, yg pic kecik tu sebagai contoh
ellesya dok lekat2 dr pg smpi tgh hari sblm kami g wediing :)
 perggghhhh.... bila daddy tanya nak mkn pa
terus nureen request pasemboq
mmg sedap, pedas, pekat melekat
 ellesya mkn ckit ja,
sbb pedas sgt so tunggu la ice kacang special kamoo yerr
daddy makan penuh nikmat
 mummy jerr lebih2.. emir booo layan
 abes ja mkn, jln pusing2 kat c2
jumpak clown plak
ellesya ckp kat nureen, mummy, kena line up kan
 clown : adik nak apa? mickey mouse? flower?
ellesya : love... :)
 sweet.. cantik kan...
 ellesya suka sgt dpt plak pink kan :)
last... tetiba teringat lya pernah snap gambar mcm ni
terus nureen pon mencoba hehehe
__________________________________________________

jom singgah



15 comments:

Kesuma Angsana said...

tgk color kuah pasemboq tu aje dah terliur ni hehehe

Zura@Iwan said...

ritu aku gi pdg kota...jumpa gk clown ni...

irfan duk ikut clown tu..hahaha..last beli gk satu utk irfan..rm3 kan?

Sidratul Muntaha said...

padang kota
first time gi dulu
jenuh cari surau..
adei..
pasemboq dia mgm sedap la..

~MommyAida~ said...

hihih...kak ellesya sweet sangat dengan love tu...kemas hasil tampalan Kakak..gud job darling!!

Qhaifa Nur said...

pasemboq sedapnya NureeN...
meriah juga jenjalan kat sini, ada pulak clown...

Khai♥Rin : anies said...

Comel ellesya wst gsya cm tu...♥♥♥♥

Syima ~Mama Kyra~ said...

merah betul sambal tu..betul2 pedas..cantik gmbr yg last tu..nmpk mcm gmbr cartoon..hehe

eima said...

klu pi penang mmg tercari pasemboq ... CKT mmg tak lepas la ...

Nyue said...

wow...nmpk cm sedap je pasemboq ti..tp nyue xpernah cuba makan..alahai org mne la ni..hehe

comel aksi ellesya buat act cmtu..hehehehe

Nad MamaZN said...

Sedap ka pasemboq ni?
Tskpenah rase lagi
Pi penang nnt mmg kene cari ni
Dgn nureen skali saya cari haha

LYAfrina said...

hehehe..last tu tgk pic bru nak tahu..snap cam lya..rupnya dh siap mention kat situ..heheh.. cun je kan ambik gambo g2..kalo kat pantai lg sweet...

**comel elesya buat..nmpk kemas je

wantie said...

pasemboq memang sedap kat padang kota ni. tapi leceh bila dok serebu mai tanya nak makan apa tu. nyampah toi la..

bila order , makanan bukannya nak mai laju mcm tu pun.hahaha..

kekadang tu bila teringin nak makan pasemboq ala padang kota ni, kak T suh hubby beli kat pasar malam bukit gedung. boleh tahan gak sedap.

el said...

lama gak x lepak2 kt pdg kota heheh
ni lau bw diorg kt sn
kami kena pau ngan budak bertiga tu haha

watyz said...

sedapnye makan pasemboq... :)

Z ie said...

best jugak kat sini kan..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011