Friday, April 26, 2013

posing di mana2... hahhaa

assalamualaikum
autopublish

dah jd kebiasaan kami sefamily
p mana pon, asal nmpk cantik
kami posing 2 3 keping
habuan nk msk dlm blog nih

nak kata blogger tegar
tak jugak, sbb tak leh nk bw semua blog
kadang langsung tak bw.. huhuuu, maaf yer kwn2
tiap2 ari n3 mmg dh lama 'on schedule', hehhe
jom layannnnnn
keluarga bahagia kami, aminnnnn ;p

anak dara kami
santai... ada gaya tersendiri
 1. kuat cemburu
2. sensitif
3. garang
4. rajin
5. penyanyang
6. suka berdikari 
7. pandai bergaya
8. ada style tersendirik
9. manja
huiiiisshhh, kalau nk senarai ni, mau berkajang2 kan
yg pasti, daddy & mummy luv U soooo much
 marah plak ellesya bila d ajak bergambar sekali
aduyaaaiiii, aku nmpk gemokkkk la huhuuuuu
 daddy la agak blurrr
bila anak dara tu yg tlg snapkan hehhee
 singgah sebentar :)
 emir dah stim.. mengantok kerr
 dah kurus dah pon....

ada yerr katil mcm ni
selesanyerr ellesya, hehehhe
semua gambar di atas snap by phone
camera tak bawak sbb battery abes huhuuu


______________________________________________
jom singgah




6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

MONING SIS
ANAK2 SIS YANG CERIA JE

~MommyAida~ said...

aida pon suka gak ber posing..tp husb la ..tak sporting langsung!!huhuhu..elleisya mmg pandai posing kan..

Qhaifa Nur said...

ellesya suka berposing, cantik..
kalau anak2 akak kena paksa dulu...
cantik betul katil tu NureeN..unik sekali

wantie said...

nak juga rasanya tido mcm Ellesya tu.

Nafira usof said...

memang kaki posing sungguh elly~
mana2 pergi pon mesti posing~ :)

Zura@Iwan said...

aku pun now bkn blogger tegar dh weh..

hg ok la update gk autopublish...aku smpi tak dan...bahkan no idea nk update....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011