Wednesday, April 17, 2013

one YEAR

assalamualaikum
autopublish


Today, sorry b'c0z | we send special belated birthday wishes 
for a special one year old.
May you have fun all day long!
And here’s to an adventurous year ahead.
So many new things to learn and do,
the world was lucky when you came along.

Birthday hugs are sent your way,
and wishes for a happy day 
may all your dreams come true.

Happy Birthday Sweetheart!


______________________________________________
jom singgah




24 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

Happy besday emir..kjp je dah besar...pasni bole potong kek dgn mami dedi ye :)

Nurzakiah Hanum said...

Happy B'day Emir

MRS. K said...

hepy besday hensem

mama tisya said...

kejap je dh sethn..happy busday emir

dhiera said...

selamat hari ahir emir. dah setahun dh. sekejap je masa berlalu~

Khai♥Rin : anies said...

HAPPY BIRTHDAY EMIR!
muuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Kakzakie said...

Speechless.. wondering too fast times goes, adik already one year old. May Allah bless you dear.

Happy belated birthday from auntie:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day Emir..moga membesar dengan sihat & menjadi anak yang soleh..cemerlang dunia akhirat...

Zura@Iwan said...

selamat ulangtahun kelahiran buat emir yg encem...

#dh wish kt whatsapp..kt sini pun nak gak..hehe

Cho Zila said...

happy birthday untuk Emir... bahagialah hendaknyer anak yang comel ....

ixa damia said...

Alhamdulillah...da stahun da emir
nwy...hepi besday boy..may Allah bless u olwz,smoga jd anak soleh dunia akhirat

wantie said...

happy b'day emir. Moga membesar dengan sihat dan ensem selalu. hug sekali. mmmmuah..

Nafira usof said...

Happy birthday Emir..
be a good boy k~

Kesuma Angsana said...

hepy birthday yer EMir...

eima said...

kejap je kan emir dah setahun ... aku rasa cam die tu kecik lagi tau

lieyalatif said...

selamat hari lahir emir....moga menjadi anak yg soleh, bijak dan sihat2 selalu...amin

Myra Jay said...

Happy besday Emir sayang, semoga membesar menjadi anak yg soleh ye sayang :)

Cepat je amsa berlalu kan

lizz said...

happy birthday hencem boy...moga sentiasa sihat...ceria dan sentiasa dibawah lindungannya..

Qhaifa Nur said...

emir, selamat hari lahir...
moga jadi anak yang soleh...

하니 said...

Hb emir..
Tgkp gmbr kat studio ka?
Awat bg pakai stokin renda2..hahaha

el said...

hepi besday syg emir
smoga jd anak yg soleh dan kacak sllu hehehe

eh cam kenai je tmpat sofa baldu biru tu..ooo gi san ea

Z ie said...

HAPPY BIRTHDAY.. DAH SETAHUN YER... BULAN DEPAN RAYYAN PULAK.. EMM CEPATNYA MASER..

ALoNa CintamaniszLite said...

selamat membesar emir..
jadi anak yg soleh mudah2an..amin

eB said...

happy besday sweetheart :)
busi sgt auntie sampai nk buatkan kad pn x der ms. hu3
anyhu,
Wishing you happiness
To welcome each morning,
Wishing you laughter
To make your heart sing.
Wishing you friendship
Sharing and caring,
And all of the joy
The birthday can bring!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011