Monday, April 8, 2013

service with heart

assalamualaikum
autopublish

2 - 4 april 2013
nureen hadiri workshop pasal
"service with heart"
tak jauh pon kursus ni, dalam penang jugak
kat Sri Intan, TM resort, Tanjung Bungah, Penang
jom laynnnnzzzz

kalu ellesya & emir ada ni
tak senang duduk kan
nureen tak stay kat cini pon
sbb umah ngan resort ni dlm 1/2jam jerr
tapi tetap dapat jugak bilik
untuk rehat & solat kan :)



kursus yg enjoy, sbb tariner dia sporting & lawak
lunch time yg tak mengecewakan
dr breakfast, lunch & minum petang
semua sedap :)
ni menu lunch1st day
2nd & 3rd day lupa plak nk snap hehehe
gambaq tuan tanah pon x dak :P

______________________________________________
jom singgah




18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam isnin
apa khabar hari ini
singgah pagi :)

inazamri said...

cantik resort tu

Imah Dinor said...

happykn klu kuar krusus dkt dgn rmh n tempat pun sgt2 selesa tuh...

nens cellection said...

best2!
sesekali kursus sambil jalan2 kan..syokk!

Syima ~Mama Kyra~ said...

Cantik jgk tmr penang ni..lum pnh stay sana..dkt ek dr rmh nureen..nx time klu kami bcuti ke penang bole jmpa :D

Zura@Iwan said...

aku penah lalu kt sini...nmpk cantik tmpt dia...utk kakitgn TM je kan?

kalau mcm kita org luar nk duk tk leh ek?

lieyalatif said...

Selesa sgt2...yg paling best menu power! Lauk2 kampung lak tu mmg kene laa dgn tekak lieya nih hehehhehe....

Lieya gak x dpt kusus lagi ni...baru kumpul sehari..mane mau cekop 6 ari nih...hope yg lieya apply dpt laaa huhu

wantie said...

lawonya bilik tu.. nak lepak boleh?

eima said...

rindu nk dtg cni lagi ... syok sbb dekat ngan laut .....

~MommyAida~ said...

nampak cam menarik hotel ni..nanti klo p Penang boleh survey2 hotel ni jugak kan Nureen..

tenku butang said...

cantik resort mana ni?

hai.. datang kunjungbalas ke sini, dari blog http://kucenkucenbelog.blogspot.com/2013/03/jom-main-kelik-kelik.html

Nafira usof said...

syok jugak kalo kursus wat kat hotel kan~ makan pon best2 jer~

Khai♥Rin : anies said...

g kursus n dpt penceramah yg okey..x pe..tp kalu dpt penceramah yg buat kita zzzz..adoyaiiii sabo je la kn nureen? ;-)

eB said...

almk. np x stay. leh bwk family x?.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantiknye resort ni...
Makanan tu pun nampak sedap..^^

maria firdz said...

Best kan bekeursus makan je kejenye... Hehe

el said...

eh lau aku nk tido situ boleh x...under nama ang hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

senang ler nureen nk gi pd, langkawi...mana lagi?? ada sri intan...dpt murah kan kalo staff..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011