Wednesday, April 10, 2013

wordless wednesday

assalamualaikum
autopublish

gardenia butterscotch



_______________________________________________

nak tanya ckit
sape pernah dpt komen mcm kat bwh ni

nureen dpt ada 3-4 kali jugak
tapi apa maksud dia yerr???
______________________________________________
jom singgah




16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

makan dengan semangat nie

Khai♥Rin : anies said...

amboii pandai nyer emir..
menjawab soalan aritu: sy x pening tp tgh skt perut gile2 ms tu..

ignore je komen tu..kt spam / virus

nens cellection said...

ammar pon suka mkn roti ni..hehe

emmm..canggih vocabnyer,.smpai nens yg terrreeerr english x paham..haha..terer la sgt!

Syima ~Mama Kyra~ said...

Wah..emir dah pandai mkn roti krim!!

Myra Jay said...

Sedap tengok Emir makan ;)


p/s: Nureen, myra setiap hari dapat komen cenggitu, delete je... taktau nape selalu muncul

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sedapnye tgk emmir mkn roti..berselera dia mkn...:-)

wahida said...

dear, aku tetiap hari dpt komen cenggitu, delete je...itu spam tu...

Nafira usof said...

anak2 zura pon suka sangat makan roti.. semangat jer emir makan~ hehehe

eika_jps said...

salam perkenalan....ignore je komen tu..kt spam / virus

comelnya anak2 sis....anak eika pn suka makan roti jenis tu....

jemput singgah blog eika yer...

http://atikarafina.blogspot.com/

하니 said...

Sekejap ja..emir dh nk masuk 1 thn...

하니 said...

Sekejap ja..emir dh nk masuk 1 thn...

Imah Dinor said...

gemarnya makan roti...
xpenah dpt pun komen mcm tuh...

el said...

wow berselera betul emir mkn..xpandanag kiri knn dah hahaha

erk!!komen ape tu..xnah dpt pung

MAZLIZA ABD RAZAK said...

sedapnya...dia makan

Mama Idlan Irsyad said...

suka tgk dia makan..anak jaa susah betul nk mkn...kl la dpt tgk dia mkn macam kan seronok..

Kesuma Angsana said...

KA pun suka tu !

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011