satin wrap band snood

assalamualaikum
sticky post
plzzz scroll down 4 new n3


satin wrap band snood
RM59.00

ok... ada sapa2 berminat?
nureen tersilap order kat kak nureen sebenarnya
dah smpi pon semlm barang ni
sekali bila bukak, alahaiiii bukan yg nureen nak
hehhee... so sape yg berminat boleh bg tau kat nureen
komen jerr kat n3 ni n tinggalkan phone number ke apa ke yg boleh nureen hubungi..

mmg belum pakai pon, juz try skali jerr
klau x der yg nak nureen pos kat kak nureen balik hehehe...
sapa cepat dia dapat :)

ada yg bertanya...
yessss.... gambaq yg atas n bawah ni org yg sama
dan dia adalah kakak sulung nureen
______________________________________________
jom singgah




Comments

wantie said…
benda tu sekali ngan baju ke? sori sori tak bapa tau sangat tentang tu.

ke menda cover kepala tu ja.
Qhaifa Nur said…
nampak kemas bila dipakai..
:) tu kakak nureen ke?

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017