Thursday, February 28, 2013

pertemuan rahsia di recipi rahsia

assalamualaikum
autopublish

rojer zura last minit ajak date
so bertemu lah kami d secret recipi
hehehhee

hot milk & hot choc bia bertemu
masing2 x brapa sihat.. so kena la minum yg panas2 :)

vietnamese noodles meet soup utk nureen

grill blackpaper chicken utk zura

tuan tanah yg tak brapa sihat pon nk interprem okehhh
sora dah ala2 ratu rock g2 hahhaa

zura pon x brapa sihat
baru blk dr langkawi tau hehehe....
___________________________________________________

jom singgah




Wednesday, February 27, 2013

emir sepah ellesya kemas

assalamualaikum
autopublish

anak teruna kami soang nih mmg suka ja nak sepah2
pantang nmpk almari
abes kain baju dia tarik
dah pandai buka sndrik
almari baju kami pon dia bleh tolak
mmmm.....

semlm, kakak sya baekk sgt
rajin plak tue
tolong mummy lipat blk semua baju emir yg dah emir sepahkan

sambil kemas sambil dok nasihatkan emir
yer ker? paham ker emir tue?
yg dia tau, apa saja dia pegang semua dia gigit
kat c2 jgk emir nak main
nak jugak bertempek ngan kakak dia
khusyuk kakak sya lipat kain 
emir tue dah mula la nak ambik camera
tu dok panjat bdn mummy dia nih
alahaiiii... baru jerr kakak sya kemas
emir tarik balik..
seb baik kakak sya tak marah
nureen angkat emir letak atas katil
baru aman ellesya nak mengemas kan
pandai betol ellesya susun2 kain baju emir
ok... time main sblm tdoq...
slalu ellesya yg akan ajak nureen & emir msk bilik main2 sebelum tdoq
elok main jer, daddy smpi
depa sambung plak main2 ngan daddy :)
__________________________________________________

jom singgah



Tuesday, February 26, 2013

kebahagiaan milik bersama

assalamualaikum
autopublish

ahad lepas, balik ja dr umah PIL
kami mcm biasa singgah kejap kat queensbay
nak p maxis center, sim kad daddy prob
so sementara dok tgu daddy sattlekan mslh dia
kami berphotogenix sekejap la yerrr
laynnnzzzz......





 anak dara yg suka berposing tak kira tempat
hehehe

 dah sattle singgah teman ellesya mkn kat chicken rice shop jap
mcm biasa, kalau lalu ja sure ellesya ajak singgah
 emir gd boy la... :)
 berseleranya anak beranak ni mkn
 ellesya dok usha jerr sup tue
knape dia x dpt sup yerr
hahhaa... tu mmg sup dia pon
daddy kena potong isi ayam bg kecik2
baru ellesya akan mkn smpi abes
 moncong jerr bila lmbt sgt daddy dok potong2 isi ayam tue
jgn tak tau
ellesya siap bertambah tau.. cayalah
puas hati tgk dia mkn
bkn senang nak tgk dia mkn byk kecuali kat cini ja hehehhe

___________________________________________________

jom singgah




Monday, February 25, 2013

kami dah sampai CHINA!!!

assalamualaikum
autopublish

verangan jerr la yerr nk smpi china
smpi kat cini jerrr
mana???? queensbay la hehehe
layannnzzzzz





tak mau blk la tue, tue pasal peluk kuat2.. hehhee
___________________________________________________

jom singgah



Friday, February 22, 2013

dpt jugak main netball :P......

assalamualaikum
autopublish



mmm... dah lama x main, urat cekang2 abes
last main 2011, last year preggy tak leh main
so bila ada peluang, apa lg, cepat2 mintak izin soami terchenta
kena la pujuk baik2 kan... akhirnya.. dpt jugak main
nureen tepi skali tuh GA...
mula2 msk padang nmpk skema ja
tgk team mokcik2 nih naik gerun jugak mulanyerr
ellesya pon nak tompang
dah suruh duduk bawah khemah, tp nk gak bergambar
CHALLENGE!!!!!!
trademark TM doh... GK!!! nak tomoi ngan sape tuh???
 pas satu game
rest sat sambil layan ellesya kat bwh khemah
aloooohhhh.... masam nyerrr....
knape nih???
oooo.... ini ropanyerrr
mummy dh kaco la yerrr
jgn tak tau, ellesya mcm pro kan hehehhe
tuan empunya yg bertudung oren tuh 
fiefi... pinjam jap yerrr ;p
wahhh... setting aper tuh
perghhhh.... daddyyyyyy, ada gaya tak anak kita??
ni tak tahan nih... ngalahkan mummy plak
ke daddy kena bila satu utk ellesya??? ;p
muka sposen ni gak kena posing yerr
uikkk... sahabat2ku...
gedix tue harussss
ellesya nak msk padang jugak tau!!!
dok pujuk kat mummy smpi kat padang.. hehehe
kan bagus.. lepak jerr bawah khemah nih..
sweet la anak mummy nih
msk dlm dewan.. rehat kejap n lunch kat c2 jugak
sempat g usha2...
buah tangan dari sana
hehehe, sapa nak bagi??? beli sndrik la kan...
durian crepe RM10, karipap + cucuq badak + cucuq keria = RM10

sapa menang???
offcoz la team TM kan hehhhee
seisi terima adiah nureen x der sbb dah blk, nak blk kg ptg tu jugak hehehe
___________________________________________________

jom singgah



Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011