Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

pertemuan rahsia di recipi rahsia

assalamualaikum
autopublish

rojer zura last minit ajak date
so bertemu lah kami d secret recipi
hehehhee
hot milk & hot choc bia bertemu masing2 x brapa sihat.. so kena la minum yg panas2 :)
vietnamese noodles meet soup utk nureen
grill blackpaper chicken utk zura
tuan tanah yg tak brapa sihat pon nk interprem okehhh sora dah ala2 ratu rock g2 hahhaa
zura pon x brapa sihat
baru blk dr langkawi tau hehehe.... ___________________________________________________
jom singgah

http://www.shera.com.my/

emir sepah ellesya kemas

assalamualaikum
autopublish

anak teruna kami soang nih mmg suka ja nak sepah2
pantang nmpk almari
abes kain baju dia tarik
dah pandai buka sndrik
almari baju kami pon dia bleh tolak
mmmm.....

semlm, kakak sya baekk sgt
rajin plak tue
tolong mummy lipat blk semua baju emir yg dah emir sepahkan
sambil kemas sambil dok nasihatkan emir
yer ker? paham ker emir tue?
yg dia tau, apa saja dia pegang semua dia gigit kat c2 jgk emir nak main
nak jugak bertempek ngan kakak dia khusyuk kakak sya lipat kain  emir tue dah mula la nak ambik camera tu dok panjat bdn mummy dia nih alahaiiii... baru jerr kakak sya kemas
emir tarik balik..
seb baik kakak sya tak marah nureen angkat emir letak atas katil
baru aman ellesya nak mengemas kan pandai betol ellesya susun2 kain baju emir ok... time main sblm tdoq...
slalu ellesya yg akan ajak nureen & emir msk bilik main2 sebelum tdoq
elok main jer, daddy smpi
depa sambung plak main2 ngan daddy :) __________________________________________________
jom sin…

kebahagiaan milik bersama

assalamualaikum
autopublish

ahad lepas, balik ja dr umah PIL
kami mcm biasa singgah kejap kat queensbay
nak p maxis center, sim kad daddy prob
so sementara dok tgu daddy sattlekan mslh dia
kami berphotogenix sekejap la yerrr
laynnnzzzz......





 anak dara yg suka berposing tak kira tempat
hehehe

 dah sattle singgah teman ellesya mkn kat chicken rice shop jap
mcm biasa, kalau lalu ja sure ellesya ajak singgah
 emir gd boy la... :)
 berseleranya anak beranak ni mkn
 ellesya dok usha jerr sup tue
knape dia x dpt sup yerr
hahhaa... tu mmg sup dia pon daddy kena potong isi ayam bg kecik2 baru ellesya akan mkn smpi abes  moncong jerr bila lmbt sgt daddy dok potong2 isi ayam tue
jgn tak tau
ellesya siap bertambah tau.. cayalah
puas hati tgk dia mkn
bkn senang nak tgk dia mkn byk kecuali kat cini ja hehehhe

___________________________________________________
jom singgah

http://www.shera.com.my/

kami dah sampai CHINA!!!

assalamualaikum
autopublish

verangan jerr la yerr nk smpi china
smpi kat cini jerrr
mana???? queensbay la hehehe
layannnzzzzz




tak mau blk la tue, tue pasal peluk kuat2.. hehhee ___________________________________________________
jom singgah

http://www.shera.com.my/

dpt jugak main netball :P......

assalamualaikum
autopublish



mmm... dah lama x main, urat cekang2 abes
last main 2011, last year preggy tak leh main
so bila ada peluang, apa lg, cepat2 mintak izin soami terchenta
kena la pujuk baik2 kan... akhirnya.. dpt jugak main nureen tepi skali tuh GA... mula2 msk padang nmpk skema ja tgk team mokcik2 nih naik gerun jugak mulanyerr ellesya pon nak tompang dah suruh duduk bawah khemah, tp nk gak bergambar CHALLENGE!!!!!! trademark TM doh... GK!!! nak tomoi ngan sape tuh???  pas satu game
rest sat sambil layan ellesya kat bwh khemah
aloooohhhh.... masam nyerrr.... knape nih??? oooo.... ini ropanyerrr mummy dh kaco la yerrr jgn tak tau, ellesya mcm pro kan hehehhe tuan empunya yg bertudung oren tuh  fiefi... pinjam jap yerrr ;p wahhh... setting aper tuh perghhhh.... daddyyyyyy, ada gaya tak anak kita?? ni tak tahan nih... ngalahkan mummy plak ke daddy kena bila satu utk ellesya??? ;p muka sposen ni gak kena posing yerr uikkk... sahabat2ku... gedix tue harussss ellesya nak msk padang …