:: Burung ape???:::

2 minggu lepas
xtvt di kg mmg byk
ada ja piccas elly ni mummy snap
ni haiwan peliharaan terbaru wan
b4 tue ada tp byk dh mati la
terbang la...
yg burung merpati plak dah lama x nmpk balik
burung tue kan berhijrah
skrg ni burung ni plak
tp mummy x tau la burung apa...
jgn bosan yerr
jom kita layan lagi aksi elly







apasal monyok jerr elly tue???



aik.. menjeling plak dia...





ada hati nk angkat sangkar tue..



masih dok test power...



eh.. dok korek2 apa tue???
;)




Comments

Qaseh said…
salam ^_^, akak, datang kat blog saye and clik link tu erh

http://cheritaqaseh.blogspot.com/2011/02/saye-suke-semua.html

saye nak address nak post gift...
Nureen said…
Qaseh:
ok jap nk terjah...;)
el said…
elly tu baru bgn tido ke cam org pas pantang je ghope hahahaha
wantie said…
kalau citer tentang burung ni, nak citer la ttg jiran Kak T. pelihara burung Merbuk. 24 jam asyik dok bunyi jer. bingit telinga.

kalau ikut ati, nak complaint kat Mergas tua, bior dia datang rampas.

2-3 pagi pun still dok bunyi. memang tension!!!!
Nureen said…
el:
tepat skali.. mmg baru bangun tdoq pon.. hehehee...

wantie :
bg tau la jiran tue.. bising x leh tdoq la burung bising.. aii x kan dia x paham kot..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E