Monday, February 28, 2011

::OUR MEMORY PHOTO CONTEST::


klik banner to join


Sweet memory with my sweet heart & my luvly husband. 
Elly dalam keadaan yg sgt takut.

TAG


::Loving yoU Contest::


klik banner to join


Mummy : nureen
Baby : ellesya afreena mohd nasir
Umur : 2 tahun 6 bulan

refarrel = eb

TAG


::Contest Aksi Si Cilik Berbasikal::

aksi cilik berbasikal


Contest pertama dari 
http://kakyong.com/ 

berganding bahu bersama 
http://syamilamohd.com/






ellesya afreena mohd nasir
2 tahun 6 bulan
27 august 2008


 kesungguhan elly kayuh basikal
berkerut dahi
nak lari dr kwn dia la kot
masa gambo ni di ambik
elly baru boleh kayuh basikal sepenuhnya 360'
klau x slalu dia kayuh sekerat2
tp tetap laju
bila dh bleh kayuh penuh ni
bertambah2 la laju..
bagai rempit dah arr..

My Fererall = eb

TAG






penaja bersama


banner kakyog's shoppe




::Awes0me BirThdaY - SWEET MOMENT CONTEST::


klik banner to join

celebrate besday elly ke 2
di sbbkan masa ni kami berjauhan 
so kami awalkan celebrate besday elly
awal seminggu sbb 3 @ 4 minggu sekali
baru kami 2 jumpe ngan daddy

1 jam waktu rehat hari jumaat tue
aku dengan gigihnyerr
ke queensbay
belikan besday cake elly
nak buat oven x der
dah tue masa pon x sempat
dah beli rushing2 blk umah
yerr la chess cake katakan
kena la simpan dlm peti

so mlm tue
kami celebrate bertiga
suprize utk elly
special cake from mummy & daddy
walapon kecik tetap meriah
elly happy sgt
masa nak tiup lilin tue

kami ambik sebanyak mungkin gambar
utk kenangan









lepas celebrate besday elly di umah sndri
kami balik kg
umah PIL
di jitra kedah
my SIL buat special cake utk elly
kami celebrate lagi mlm esoknyerr



our happy family..

TAG

::Mata Cantik Giveaway::




nak join klik banner
due 10 march 2011

TAG

POSING WITH UR LOVE ONE - GIVEAWAY


intrested x nk join???
klik banner yerr
due : 31 march 2011


I love daddy and ellesya so so much...


:: ubat demam - elly dapat hadiah::


Balik ja dari kenduri 
mata elly mula beraiq
pegang bdn
panas
mummy plak lupa nk bwk balik termometer
so terus bg dia mandi
& suruh daddy beli cool fever

rasanya ni cool fever yg baru
saiz kecik mg utk baby
slalu beli yg utk kanak2 saiz sama cam org dewasa punyakan
tp yg ni ok
elok2 je ngan dahi elly...
pastu kotak plak clr pink
elly mmg suka sgt2 la


elly pakai sendiri tau lipstik tok dia tue
diam2 masuk dlm bilik
p make up katanya
hai demam2 pon bermakeup lagi


berposing pulak ngan tom ni..
kucing mak long dia

AHAD pon still panas
lebih kurang pkl 3 pm kami balik penang
singgah SP kejap daddy beli sport rim motor dia
murah dr penang & alor staq
sesampainyerr di rumah....

ada hadiah la....
dari sape ya..
hehehe

dari
nak tgk ke yg mana 1 contestnyerr..
klik sini
dan result penuh plak di sini

jom tgk elly ngan hadiahnyerr




taraaa........


cantik kan mummy... ;)
muka elly nmpk lesu kan
suhu masih lingkungan 37.7'C


tq qaseh.. suke sgt.. cantik..
piccas mummy ngan elly
daddy plak dok menyorok kat blkg..
kami lepas mandi manda di waterfall..

nak tgk kami di waterfall
klik sini..
;)
jom nak kuaq bwk elly jln2
suhu bdn dh ok
dia dh bosan dok umah ja..




::weekend d frndz wedding::

salam
hari ni bersiaran di rumah
elly masih demam
call bos
bos plak tanya ambil EL ke MC??
rasa2nya ambik mc ja la kan
save cuti hehe...
ari ni sepatutnya mummy teman daddy 
p video confren kat exchange jelutong
dgr amanat dr
DATO' ZAM
ceo kami
dah elly demam so daddy p soang ja la

jom layan weekend kami
d majlis kenduri kwn sekelas kami 2 la
kami kan 1 class masa study dulu
hehee...

bermulanya episod kami di tgh hari sabtu

elly org paling awai bersiap
siap layan guitar lagi

ada gaya ni...

kami dah otw ke majlisnyerr...
biasa la rutin kami 2 bila dok blkg
harus bergambo..

pergghhh... cun la anak mummy & daddy ni..


nak jgk melekat, elly siap tolak ngan tangan lagi

kami dah sampai
cuaca agak panas
elly siap nk pakai topi lagi
katanya panas la mummy...

seisi menjamah & menjamu selesa x der je
sbb perut dh lapo sgt
nanti klau ada terliur plak
hhehee

eh3x.. elly merajuk la ngan mummy..
bkn main muncung lagi..
sbb dia mintak nk snap gambo
nk pegang camera
mummy x bg
so merajuk la
x pe la..
k sya pegang skali ja k
mmg bg dia snap gambo tp semua x elok..
so x der la aii publishkan di sini..
hehehe

pengantin sebok layan tetamu
elly ambik port

uikk... pose menggoda ke tue???

siap nak suruh kipas mcm pengantin lagik

simple kan pelamin depa

nice kan

aik...
gambo pengantin x ambik la plak
hhmm x pe la

kami teruskan agenda kami
g servay sport rim utk motor daddy
sbb rim dh bengkok
slalu ja tayar motor pancit

smpi 1 kwsn ni
mummy suka la tgk
design kedai ni..

ala2 koboi gitue...

cayalah..

dah nak blk
elly dh berpeluh2
so bertukaq la bajunya
keciankan lama2 pakai baju kurung
x selesa la
skrg ni kan musim kemarau

bkn main sronok lagi
bleh jengoi kpala kluaq tingkap

sambil dok menyanyi lagi

ok dah la tue..
meh trun kat mummy..



jom kita besfas.. nak msk apa ya utk elly ari ni??



Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (47) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011