Posts

Showing posts from November, 2011

best frndz asben's engagement

Image
SALAM
majlis ni berlangsung hari ke2 raya korban lepas gambar ni nureen yg mintak kat kwn asben nak abdikan dlm blog ni utk hasil kerja tangan kami 2 menghias hantaran ehheheh.. ingat x hantaran yg nureen ada buat b4 raya ari tue.. kami tak dapat hadiri majlis ni sbb tue gambo2 kami x der yerr apa lagi... jom kita layan hantaran dari pihak lelaki rombongan dari pihak lelaki
agaknya apa yg dibualkan yerr ;p sebentuk cincin sebagai tanda ikatan penyeri hantaran  sweet dari kami sekeluarga mewakili  pemanis bicara majlis dimulakan yang dirisik ;) Alhamdulillah.. selamat di sarungkan sebentuk cincin ikatan bersalaman mohon restu ;) bergambar kenangan hantaran dari pihak perempuan bakal mempelai.. syafiq nama glamournya mike ;p
bersalaman dengan semua hadirin yg hadir eh knape ni dik?? jangan la nangis ;)

utk minggu ni mmg lg bz berbanding last week, byk sgt benda nk sattle ujung2 tahun ni kan huuu... maaf yerr pd kwn2 yg nureen x sempat berbw..


kepulangan yg dinanti (>_<)

Image
SALAM
salam tahun baru MAAL HIJRAH salam rindu pada semua klau ada yg perasan nureen x bersiaran hari khamis & jumaat lepas kan sbbnyerr nureen ambik mc 2 hari sempena mak & abah pulang dari mengerjakan haji AL dah abes so terpaksa la ambik mc hehehhee
mak & abah sampai pada hari rabu malam khamis jam 12.45 tgh malam setelah urusan check mengecek dlm airport pkl 1.30 pagi baru kami dpt jumpak mak & abah jom layan kami masa kat airport penang yg separuh siap renovate
wajah baru
ellesya mmg tdoq dr umah
kami yg masih menunggu agak jauh dari tempat ketibaan
nureen mintak tlg adik yg bongsu snapkan masa mula2 nmpk mak & abah  mak & abah selamat tiba  nureen yg sebelah abah bersweater kelabu tue yerr... nmpk gemok dr blkg ;p diikuti mak & kakak masa seisi bersalam-salaman x der plak snap gambo.. masa ni dah bergerak ketepi cikit jauh dr kesesakan
asben org terakhir bersalam & berpelukan ngan abah & mak sbb ribakan ellesya yg nyenyak tidoq di bangku ujung bangunan berbual se…