bila anak2 merajuk daddy la tukang memujuk

assalamualaikum
autopublish


ahad lepas
emir asyik merengek
letak bawah ja menangis,
ellesya plak merajuk sbb masa kami g  queensbay tengah hari tu,
dia ada bekenan swimming suit & mainan
minta belikan tp tak dapat
so moncongnya smpi ke umah la

emir plak merengek sbb jatoh katil hehhee
salah nureen jugak lupa sendal ngan bantal
seb baik katil tak tinggi paras betis jer
so nureen kena la marah ngan daddy
diam 1000 kata sbb tau salah sndrik :P

tq daddy, pujuk balik anak2 bila depa asyik merengek


ikan ellesya jadi perhatian

apa yg ellesya cuba buat tue??

marahkan emir sbb tarik rambut dia
walhal bkn emir yg tarik tapi daddy hahhaha

pastu main kejor2 plak

daddy dh pancit
penat la kejor ellesya sambil dukung emir hahhaa

emir mula nak merengek balik

so nureen terus tangkap emir
tangkap gambar la
nmpk tak apa yg coba nureen sampaikan
hahhaha
gigi emir yg dah mula nmpk
sebenornya dah nk naik 2 batang
tp satu batang yg nmpk clear lg satu baru nmpk cikit

seee.... walaupon agak blurrr

marah la dia.. hahhaa

lagi nureen coba snap

yessss... dah diam tapi x nmpk gigi la

layan main atas katil ngan daddy plak

sukanya tgk pic ni comel la anak saya hehehe
emir sedikit selesema

terkejut ker???

dahi kena gigit nyamuk daaaa

golek sana golek sini

dah angkat pungkoq nak merangkak

ellesya yg dok layan cartoon kat depan soang2 terus masuk bilik bila dgr kami dok bergelak sakan

join emir main golek2 atas katil

daddy mula nyakat emir

emir dh kebam bibir, geram la tue

yesss.... tarik rambut daddy kuat2 k

huiii.... kasi tendangan kat tengkok daddy ker??

emir kena gomoi

tarik lagi emir tarikkkkk

sukanya dia...

klau bleh semua jari nak masuk dalam mulut

mau tak gugur rambut nureen
emir mmg main air liur buat bubble lagik

dpt plak dia pegang tali camera mummy yerr

ellesya datang lagi

rambut ellesya plak kena tarik

terus pakai benda alah tue
siap wat muka gini suruh nureen snap
hahhaha

ellesya suka gomoi2 ngan emir sbb emir dh pandai main skrg ni

bila dia golekkan emir ke kanan & kiri mengekek2 emir gelak


emir nak turun katil la


tgk dah kecini
bila kena sekat ngan nureen pandai plak dia gelak yerrr

dok ushar daddy yg tgh layan game rasanya

sbb carpet ni la emir suka sgt nk turun katil
cantik kerr???

ada yg dia aim tue...
n3 hari ni mmg banyak gambar emir kan
suka sgt nureen nak snap byk2 pic dia hehhee


********************************************

buat semua rakan2 blogger
kami MLF ingin mengucapkan 


nureen AL hari ni sempena nak menyambut aidiladha

Comments

Myra Jay said…
Emir dah muka Ellesya sekarang ni..
Memang comel sesangat :D
mamalieyna said…
salam aidiladha nureen~

oohho...anak2 besar emir ni mmg taksah la kalo tak jatuh katil..hakeem ada dalam 5 kali dah kot.. tu dlm dok beringat tu.. mmg sendal bantal..tp dia kan dah pandai memanjat..huu~ sian depa.. last jatuh baru ni, sembam pipi, merah!
Anum said…
Selamat Hari Raya Korban
manja209 said…
dah nampk byk gigi emir
damia jgk blom tumbuh gg lg..hehehe
nwy...selamat hari raya aidiladha jgk :)
Ema Blog said…
dah bear anak lelaki nureen...salam aidiladha
izan mama mia said…
singgah sini..comelnyer anak2 dia..:)
-ytazzi- said…
wahh..sweetnya family nie !!! eh, nk taw x suplemen best ???
http://ytazzizzaty.blogspot.com/2012/10/jus-manggis-xango-untuk-kesihatan.html
geramnyer tgk emir...suka tgk bab gomol2 tuh rasa nak gomol2 jugak..kena geget nyamukker emir kat dahi2??

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017