Tuesday, October 2, 2012

kami ber3 lepak queensbay, daddy p mancing laut dlm

assalamualaikum
autopublish

hari sabtu lepas
daddy ngan xtvt weekendnya
g mancing @ mengai
kali ni bkn kat tepi laut tapi naik boat p tgh laut plak
target nak tangkap tenggiri
perghhh....

kami plak biasa la ikut kehendak ellesya
terjah queensbay!!!!

kami lunch dulu..


kat mana?? tetap restron pilihan ellesya
kat chicken rice shop

berselera anak dara ni breakfast merangkap lunch hehhee
selesai mkn terus terjah.............
tmpt mainan terbesar dlm queensbay
ellesya panggil mainan gajah sbb ada gantong gambar gajah kat depan
weekend rm15, parent yg msk teman rm4

ambik mood la konon2nya ni
bila dia tgk emir pakai baju mcm ni, dia pon nak jugak hehhee
ni baju utk umur 2thn x silap
daddy bg hadiah besday masa ellesya 3thn
emir pon suka sgt masa kat dlm tue
nmpk x ellesya yg tgh hepi kat blkg tue



emirnya turn plak...
hepinya dia....
nmpk sepi ja kan, awal lagi masa ni sbb tue x ramei org


mulanya pusing ke kanan

ha tgk dh 360' emir pusing... dh kekiri pon

cini plak... wah heavennnnn
ellesya dh tenggelam

suka clr merah ke emir?




hahha... dh tenggelam nangis plak dia

teruja kan.. boleh main

bila ellesya dapat kwn
ellesya semua bangsa dia wat kwn
walaupon ellesya belum g tadika, tapi dia boleh paham amoi ni speaking :)

emir dh ngantok
kami kuaq sekejap g bilik utk BFkan emir
bila emir dh lena apa lagi... ellesya... wajib la BR ni kan


nyenyak kan emir tdoq..
walaupon bawak bekal susu botol tue, emir nk gak direct BF


dah abes icecream, ellesya minum air suam

dlm emir dok nyenyak tue kami masuk kali ke 2 dlm mainan tadi
kali ni mmg ramai.. ellesya lagi suka dpt ramai kawan
nureen dok luar jer sbb emir lena

mmg puas la ellesya main
dari pkl 1.30 ptg smpi pkl 3 ptg kami kat c2
dah puas baru kami balik....
relax2 kat umah kejap mandi2 & dpt msg daddy pkl 4 pon nureen x perasan
pkl 7 baru nureen baca
perghhh... ni la dia hasil tangkapan daddy...
tenggiri, cencaru & temenung
daddy blk awal, dlm pkl 7.30mlm dah smpi
dok budget mlm cikit baru smpi
memandangkan cuaca kurang mengizinkan
tue yg daddy balik awal
mmg byk, boleh mkn seminggu..

muka daddy yg terbakaq
mata dh x larat nk angkat
letih badan kan... tapi best & puas g mancing dpt byk ikan :)

15 comments:

Anum said...

baby dah penat

Huda said...

alololo..emir tu smpi dah letihla tu main :) bnyk gak ikan husband nureen dpt ye :)

Nens Collection said...

emir comel..kakak cantik..;)

ikan tu mmg best kalo makan time fresh2..nikmat..;)

manja209 said...

hepi jek emir dpt main kn
same mcm damia,klu dpt jln cerah je mata..hehehe
byknye nasir dpt ikan...besnye masak kari

Imah Dinor said...

suka la dua beradik dpt kuar main2 tu...bestnya dpt mkn ikan segar2 tu...sama ngan somi imah pun suka memancing he...

Fieza79 said...

sng nya nmpk nureeen hndle kan ank tnpa si daddy..hehe

makin bambam emir..geramm!

kak tini (umialya) said...

ellesya asik tayang makanan jer, minta sikit

wantie said...

hahaha... sampai tenggelam dalam ball tu . last tertido emir yer.

Qhaifa Nur said...

seronok tgk emir main..macam dah besar....
berbaloi pergi memancing...segar2 ikan......

|| NaFiRaa || said...

bagusnye Nureen.. boleh handle 2 anak.. kalo zura mmg melepak kat rumah jek laaa.. kekekeke

banyaknye dapat ikan~ rezeki tuh~

KhaiRin : anies said...

comel je emir tenggelam dlm ball tu..
nureen, sedekah la kt kami ikan tu sket hehehe

Zura@Iwan said...

seronok la elly mummy dia bw main kt playground tu..masuk 2x plak tu...

perghh..byk tu dpt ikan...best...

mamalieyna said...

Emir makin encem..suke tengok dia senyum..

puas hati elly ye dapat main lama2 kt situ... ^_^

waaa byk betul hasil tangkapan, berbaloi2x.. fresh plk tu, bestnyer..

Zie said...

isk mula tu ingatkan emir kat atas.. rupanya kat bawah jer...

hehehe emir tenggelam dek bola2 tu...
hehehe.. sikit hari lagi mesti suka dia main tu dgn kakak sya...

eB said...

rajinyer nasir. shah kalo ader geng, menjadi jugak... hik3...

elly looks slimmer... diet ke?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011