Monday, October 22, 2012

haaaa.... emir isap ibu jari kaki?????

assalamualaikum
autopublish

jeng jeng jengggg

mana ellesya ni??
dia x marah ke emir main elefant ni?


klau x masuk ke mulut bkn emir la
sbb tue ellesya panggil adik dia baby shark hahhaa



opsss tersexy sudahhhh
patut dia x heran emir main elefant


oppsss.... adakah emir nak adik lagi??

amboi.. senyum ada makna tue


hope nureen dpt la gap 2thn lagi utk 3rd yerr
doakan2 kami aminnn.....

15 comments:

mamalieyna said...

alolo..tomeinye emir.. hehe.. emir nak adik ke..awai lg la..hehe~

Anum said...

lalala
tomeinya

eB said...

emir : nak adeq nak adeq... hik3 ;p

watyz said...

wa.. emir nk adik.. hehhehe
seksi nye kakak... :)

Qhaifa Nur said...

seronoknya emir dapat hisap kaki...
makin cerdik dah......

wantie said...

emir ni kalau tak berbaju, lagi geram kak T tengok.

mmm... kak T pun tak ingat. Aleesya isap jari kaki ke idak.

ala.. muda lagi ada sorang lagi pun tak per. kan...kan...

Nens Collection said...

hehehe...comel sama2 vogel kan..
saje die gatai ibu kaki tu..hehe

eima said...

emir bolat .....

Zura@Iwan said...

ala...biasa la isap jari, emir pndai dh isap jari awai..irfan lmbt br je taw isap jari...hihi...

bdk2 xplore...

Nafira usof said...

amboiiii cekci nye 2 badik nih.. separa vogel belaka..

Imah Dinor said...

cekci2 belaka...emmer dah mintak adik?...he....saja nak usik mummy tu...

Gieyana said...

cekcinyer si kakak..tp both of them seiras n comey..:-)

LYAfrina said...

oitt..kate org tua2 ni tnda nk dpt adik ni.. apa2 pon y tentukan allah swt..kalo ade lg rezeki dlm msa tdekat ni.. mana tau kan..smuanya rezeki

mummy alisha said...

rezeki jgn ditolak...:)

Kesuma Angsana said...

adik sorang lagi on the way tu hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011