Thursday, October 4, 2012

nasihat emir buat kakak terchenta

assalamualaikum
autopublish









19 comments:

Zie said...

Ala adik nak main ngan kaka sya tu.. kakak pulak demam yer...

mamalieyna said...

hehe...comel aksi dua beradik ni..

kakak sya emir demam ye..sian..cepat sembuh ye..

Miss uCu said...

hihi..comel nya aksi dua beradik ni..hope kakak sya cpat sht..

Anum said...

cepat je masa berlalu kan sis
tgk baby makin membesar

Lynn Hamzah said...

alahai...comeynyer dua beradik nie...moga cepat sembuh yer...

manja209 said...

ala...ely demam?
cianye
smoga cepat baik

eB said...

hmmmmmmmmmm...
cuber carik air penawar tgk... len mcm plk eB tgk si elly tuh....

ps: gambor last tuh motifnyer? nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. hu3

Zura@Iwan said...

elly still demam lg ke?

aha try cari air penawar tgk...mn taw kan...

kak tini (umialya) said...

sexynya 'kak sya'.. hihihi

wantie said...

amboi.. emir dah pandai usik kakak yer. siap nak tarik tarik bantal tu.

part geli tu memang best. aleesya pun suka geletek abang dia.

sweetnya tengok dua beradik ni. bila dah pandai ckp nanti mesti tak habis habis dorang berborak kan..

Qhaifa Nur said...

cian kakak saya ni....
kacau tetap kacau juga he..he..

eima said...

si cantek dan si hensem

Nens Collection said...

caption last tu xde dh..hehe
comel2!~

|| NaFiRaa || said...

terliur tengok gambar yang last tuh~ sedapnye~

lizz said...

coeml sungguh dedua ni...moga cepat sembuh yer kakak...

NUR said...

Alolo Comey sgt!

Imah Dinor said...

cepat sembuh ye elly...risau tgk anak2 demam xkebah2 kn...

watyz said...

alahai...sian nye akak dia demam yer..
gambar bawah skali tu pehal?? hehehhe heaven nyer la hai... :)

Arina Shamsul said...

hahaha..sesuai sangat dialog tu dengan budak2 comel tu..ngeee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011