Monday, October 15, 2012

R.I.O

assalamualikum
autopublish

lagi layan movie rio b4 tdoq








maca2 gaya elly & emir layan movie
emir tue mcm dah besarkan tgk cara dia

15 comments:

eB said...

mkn bijak nmpk si emir tuh :)
nureen,
eB further checup x si elly tuh? lamer sgt la dh dmm on offnyer... tc yer... doa dari jauh... hugs

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hihi...comel betul...iyer2 je cara tgk tu...:)

Myra Jay said...

2 beradik punya minat yang sama, comel je nengok :D

watyz said...

anak2 kite pon suka tgk citer tu kalo dlm kete...

Nens Collection said...

hehe..mcm2 faham jek emir tu..hehe

comel je 2 bradik!..hehe

Nens Collection said...

alahai..mcm pandai2 je emir tu nonton kan..hehe

Imah Dinor said...

bukan main lg anak teruna sorang tu nengok movie..mengalahkn kak elly ye....bijak2..

eima said...

pandai plak tu emir nengok cite ... comey

Qhaifa Nur said...

dapat tgk gambar bergerak2 lagi excited emir tgk NureeN.....
kakak tukang layan...seronoknya

MommyAqil said...

Hihihi..EMir siap panjat atas badan kakaknya lagi..hihih...tp citer RIO ni mmg best pn...dah khatam banyakkali dek kerana Aqil pon suka tgk citer ni..

wantie said...

amboi emir... sakan ko ye. nonton mcm real real paham jln citer... hehehe...\

\

Nafira usof said...

amboi emir.. cam paham sgt jer tengok citer tuh.. comel!!

lizz said...

kemain seronok adik beradik ni menonton yer

Kesuma Angsana said...

amboi kusyuknyer ! hehe

Zura@Iwan said...

emir x ketuk ek keyboard tu? irfan dia xcited tgk..tp last2 dia g ketuk keyboard..geram...hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011