Wednesday, October 10, 2012

jumpe bff ahlam & masni


assalamualaikum
autopublish

jumaat minggu lepas
bila BFF nureen call bg tau dia nk bermlm umah nureen
 lepas antaq mak dia g mekkah
bestnyerrrr.... last jumpe bln 6 ari tu,
so bila bermlm ni bleh la sembang pjg kan
byk topik la akan terkeluar nanti

jumaat tue jgk nureen x ketinggalan teman BFF nureen ni kat tabung haji
kebetulan BFF yg satu classmate masa form 4 & 5 pon ada,
hantar mak  & ayah dia ke mekkah jugak
so kami dah plan awal2 dlm watsapp nk jumpe n lunch sama2

alahaiii... muka nureen mcm nak teriak pon hado..
tengah, ahlam BFF nureen dari form 4 smpi skrg
kanan, masni bff nureen masa form 4 & 5
mak & ayah masni kami x sempat jumpe 
sbb masa kami smpai depa dah masuk dlm dewan

 sempat candid gambo ahlam, mak & abg ahlam yg akan
ke mekkah menunaikan haji
alhamdulillah thn ni mak ahlam dpt pergi haji lagi sbb
sepatutnya tahun lepas sama ngan abah & mak nureen
tapi seminggu sebelum penerbangan abah ahlam meninggal dunia
so secara automatiknya terbatalkan la kan..
thn ni mak ahlam ke sana dengan anak no 2, abg chik
 tsara' marissa
ingat lagi tak n3 nureen tahun lepas kat cini
ni anak buah ahlam anak qilah, baru sethn 4 bulan
last nureen jumpe bln10 thn lepas, masa tue baru 6bulan kot

 ni pic nk bg ellesya jeles..
bila nureen tunjuk pic ni kat ellesya dia cakap tue dia masa baby hehhee


bila kami sampai, tgk la riaksi ellesya bila jumpe aunty ahlam
dia buat aunty ahlam mcm member dia hehhee
pas2 ajak masuk bilik main game kat tabs la
pastu main guling2 atas katil la
ahlam pon layannn.. suka budak2
2 kali ahlam jumpe ellesya orgnya pendiam
tapi kali ni bila jumpe sgt2 peramah
sabtu pagi b4 kami hantaq ahlam ke airport
sempat la berposing2 sekejap dpn umah
emir.... awat tue, wat muka hairan plak
nmpk tak tangan ellesya kat tepi tue
nmpk kami dok bergmbar cepat2 dia join

yg paling best dia suka sgt bila tgk kasut dia ngan aunty ahlam sama 
hehhee

jom layan kami berposing

emir jugak yg x nak tgk camera
suka la tgk ellesya pose g2

ni manja la
dok pujuk aunty ahlam join kami ke bukit merah

bila ckp aunty ahlam dh nk blk kl terus ellesya monyok

mula la x nak tgk camera
emir mcm terpikat ngan topi pink ellesya jerr

last pose
hahhaha, nureen dh x larat nk dukung ellesya la
smpi senget g2...
lepas antaq ahlam ke airport kami terus ke bukit merah :)


17 comments:

mamalieyna said...

best kan jumpa kawan2x.. ^_^

sempat posing2 sakan..hehe~

Nens Collection said...

selamat menunaikan haji buat mak & abg ahlan tu..hehe

bestnyer dpt jumpa kawan2 lama..trasa dunia kite yg punyer..hehe

Anum said...

seronok kan jumpa kawan2

manja209 said...

bes kn dpt jumpa kwn skola
ang bila nak jumpa aku lak ni..^___^

eB said...

alamak, mmg geng la kst drg. i lioke :)

watyz said...

seronok kalo jumpa kawan lama ni kan... :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Mesranye elly ngan aunty ahlan..Happy jer tgk dia..kasut pun sama tu..^^

Zura@Iwan said...

mmg bff lah...bdn pon sm slim..hehe..

Qhaifa Nur said...

seronok jumpa bff, macam2 citer ada...
comel tsara marissa........

wantie said...

wah.. kemain meriah korang yer.

eh yer la kasut elly tu sama la munga dia.

Bui Junaidi said...

MMG SERONOK KALAU JUMPA KWN2 LAMA KAN..

Nafira usof said...

sonokkan dapat jumpa kawan2 lama.. zura nih kalo balik kampung lah br dapat jumpe.. tuh pon kemain susah lagi.. yer lah masing2 dah ade komitmen dgn keluarga sendirik.

Imah Dinor said...

mmg meriah klu dpt jumpa BFF kn...posing sakan nampak...

Imah Dinor said...

mmg meriah klu dpt jumpa BFF kn...posing sakan nampak...

Myra Jay said...

Comelnyer tsara...
Nureen typo ke part tak jumpa tsara', last jumpa 10thn lepas:)lama tu tp yg heran umo tsara baru 6bln masa tu...heheee

Mak menakan myra terbang p haji sabtu lepas:)

Masni Osman said...

wahh.. manyak lg citer best.. aku bru sempat nk mlawat blog hg aritu.. best!! suma aku baca.. hahaha
tu lah.. nama je sama2 dok utara, 1 negeri lagi.. nk jumpa2 skali skala pun hadoii..
nak lg jumpa hampa..

Anonymous said...

[b][url=http://www.louisvuittonoutletsvip.com/]louis vuitton bags outlet[/url][/b] Dancing really should be additional compact if you're over a crowded dance floor. When this is actually the instance, maintain your measures little along with your elbows to you. You must decrease the size of the turns and naturally, around attainable, consider to not bump into other dancers.

[b][url=http://www.uggbootswebsite.co.uk/]ugg boots[/url][/b] After you invite chili-cookers, convey to them to bring a completed products. You will not want your buddy Chuck bringing above 5 lbs . of uncooked ground beef and beans, then expecting you to wash up the mess. For those who have the counter place and outlets, advocate they bring a Crockpot to help keep it heat.

[b][url=http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca/]louis vuitton handbags[/url][/b] I obtained ten lbs in the to start with 10 weeks of the being pregnant and that i failed to ever say it on listed here simply because I saw some females get REAMED for expressing the amount of they'd obtained. The following I am gonna be 13 weeks Monday and however at ten lbs. It absolutely was like my overall body gained it all simultaneously and now I'm just riding along.

[b][url=http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca/]www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca[/url][/b] It doesn't matter how numerous Lululemon discount coupons you print or purchase from advantageous coupon websites, among the list of most crucial matter is how you use them. Just in case you select that employing Lululemon coupons is 1 during the strategies you may be gonna cut costs, you want to get arranged about this and often make sure you deliver your Lululemon coupon codes with you anytime you go shopping. Plan your shopping and your coupon use just prior to time.

[b][url=http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.ca/]louis vuitton canada[/url][/b] "Cattle" principle could be the pants are not able to be absent from our Louis Vuitton Handbags Sale bodies. Plenty of people only dress in several trousers so dirty they can be likely to wash, but as little as potential the range of washing h2o in addition to detergent will raise the fading along with the denim material, as amounted to reduce than a all-natural bleaching final result. If it will be sticky smelly can't stand it, I need to take out sunlight if the sunshine sunshine, that is certainly the only real persons trousers divorce, all jeans, perspire to evaporate the particular odor evaporated.

[b][url=http://www.louisvuittonbagswebsite.co.uk/]louis vuitton purses[/url][/b] Louis Vuitton products moreover judged great for gifting to persons who will be all-around somebody else. It unquestionably be described to be a practically all wonderful compensate that might final a life insurance plan coverage minute. Gucci Horsebit Glenohumeral joint Tote 02 The Louis Vuitton reproduction totes handbags are consequently all to very easy to receive and may conclusion up being typically available from the practically all sincere variety even though using buyer.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011