Monday, October 29, 2012

bila chicken rice shop tutup kami terjah.......

assalamualaikum
autopublish

last week
bila plan ahad kami terjah queensbay nk lunch kat chicken rice shop
skali tutup sbb renovation huuuu
so berubah arah ke siam xpress


1st makanan ellesya yg smpi dlu

beria2 mkn walhal rasanya ada la dlm 3 4 sudu je
pastu ckp dh kenyang sbbnya dia byk minum aiq maggo tue

nureennyerr, basil fried rice with fried chicken kot nama dia lupa la
tapi tomyam dia perghhhh mavelous...

daddy, tomyam fried rice ke pataya fried rice ntah

nureen sempat snap pic ni ja
lain2 dah x sempat sbb emir x mau duduk, mengantok
so daddy bwk emir jln2 kejap
kami 2 jek teruskan makan smpi licinnnn
sedappp...... 

selamat kembali bekerja :)
apa crita raya aidiladha kali ni
klau sempat n3 kami esok yerr :)

9 comments:

eB said...

eB x der citer rayer. ha3... asyikkkkkkkkkkkk... esok dpt date bersalin ;p
as expected, stiap aper yg kiter ckp musti ader yg phm laen @ negative interpretation... what a world ... funny . hik3

Myra Jay said...

Sedapnyer menu yang hubby Nureen punya tu, Myra tergoda :D

Qhaifa Nur said...

sedapnya menu....
rugi tak makan sampai licin NureeN.....

wantie said...

wah... bestnya enjamu selera. kak T still cuti da.... ada tepahan mau di selesaikan.kikikik....


selamat bekerja yer

~MommyAida~ said...

Warghh..nampak mcm marveles sangatt..tapi Siam Express mcm takde je kat sini..huhhu

Zura@Iwan said...

sure kt QB lg la ni..hehe...

x penah try lg kt sini..hehe

mamalieyna said...

sedapnye.. lama pulak rasa tak mkn best2x kt luar camni..hu~

Imah Dinor said...

emmm ....dapnya....

watyz said...

wa.. sedap nyer...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011