Monday, October 8, 2012

ellesya suka bergambar....

assalamualaikum
autopublish

lagi gambo di bilik mandi...
"sabunnnn di bilik mandi" hehhe
apa kena mengena ni???

ellesya sgt2 suka bergambar
siap dia nk mandi satu hari tue
g ambik camera nureen dlu
pastu ckp
"mummy ambik gambar sya k"
"pastu bubuh dlm blog sya mandi ngan bubble"
hehehhe

minie mouse sebagai peneman

 



dah sudah mandi request plak nk pakai kain batik
waduhhhh.....

gini la ropanyerr bila si kecik nk berkain batik

mmm.. klau dah ada cartoon mata dah x der nak pandang2 camera lagi dah... ;p


12 comments:

Anum said...

ala tomeinya dia

kak tini (umialya) said...

gadis melayu terakhir...

Nens Collection said...

ololo...comelnyer ngn kain batik lagik..hehehe

Qhaifa Nur said...

comel ellesya berkain batik....

wantie said...

suka main buble yer. nanti suruh mummy booking room yg ada jakuzi tu. hiksss...


bagus la suka pakai kain batik. jadi wanita melayu terakhir..

Imah Dinor said...

seksinya kakak mandi ambik gambo...mmg bagus kecik2 dak minat pakai kain batik...comel sgt.....

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. tergelak tengok anak dara pakai kain batik.. hahahahaha..
sabar jek laaa..:))

eima said...

try antar pi casting mana tau leh jd model cilik muka comey sgt dah ...

LYAfrina said...

seronoknyer dia mandi buih....
samamcm asya la..sgt2 suka bgambar...

kelakar lak pic last tu..nk plok dia bkain batik ye

Kesuma Angsana said...

he he he comey nyer !

Zura@Iwan said...

haizzz...elly ni suka tul bgmbr yer...

bsr nnti jenuh hg jadi photg dia la..haha

fieda said...

hihi..pandai diia nk berkain batik tu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011