Monday, October 1, 2012

pandai ke emir ngorat??

assalamualikum
autopublish

weekend 2 minggu lepas
sempat balik kg kejap
nk tengok amal yg baru kuar spital
alhamdulillah, semakin sihat & ceria
tapi lupa plak nak snap gambar amal

zara (26 hari), nureen smpi2 ja terus masuk bilik tengok zara
nyenyak dia tdoq
sbb masa smpi kg amal x der
mama & papa dia bwk g jln2 queensbay

emir pon apa lagi
cuba mengorat yerr
ditenungnya zara, tgk la tangan tue...

apa yg emir dok pikiq tue??

khusyuk sungguh, smpi mummy panggil pon dia x layan

mmm... x berjaya ker ngorat zara??

jari jugak yg masuk dlm mulut

di coba skali lagi
zara mula menggeliat

yessss..... mata bertentang mata hehhee


12 comments:

manja209 said...

wah...da nampk mcm bdk besar sgt da emir...bambam,ensem besar2 nnt tu...:)

Anum said...

ala comelnya dia

Nens Collection said...

alahaiii..comelnyer baby bambam sumenyer..!!

Qhaifa Nur said...

seronok ada kawan tuh NureeN...

Zura@Iwan said...

emir tu heran..knp la bb ni x gerak2..tu psl dia gerak2kan tgn dia...hehe...

wantie said...

ooo.. pandainya emir kacau baby yer.
tunngu baby besar sikit, baru boleh main main.



eB said...

tringat aed ngan qisya dolo. drg beza 2 bln. aed gi mumper qisya kat spital g2 la. hik3...
bc komen nurken td, np ngan elly? virus ker? dh check balik? eB nk kal, sini x der line. eB kursus 2 hari.

Imah Dinor said...

mcm2 la nureen ni...tp mmg sweet je...klu dah ada sedara yg beza dua tiga bln je mmg mcm tu kn....klu anak imah dgn anak mamalieyna la....heronya 9bln heroinnya 1bln hu...

eima said...

dedua comey.....

Kesuma Angsana said...

he he sweetnyer n rupa mcm samalah

|| NaFiRaa || said...

comelnye~ 2 2 berisi~ geram tengok~

Huda said...

hehehe, cam pandai ngorat je tu emir :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011