Thursday, October 11, 2012

purple & pink

assalamualaikum
autopublish

pink & purple colour faveret ellesya
so ntah yg mana satu dia nk kasi emir main
jom layanzzz....



















22 comments:

Myra Jay said...

Sweet je dialog diorang, :) Mcm real je emir bercakap :D

mamalieyna said...

hehe...comel telatah anak2x ni kan.. dh besar sket boleh berlawan cakap ni..hee~

kak tini (umialya) said...

suker tengok 2 beradik ni

manja209 said...

hehehe...sweet 2 org ni berdialog

Anum said...

so sweet sis
warna2 kegemaran anum

Nens Collection said...

hehe..babak b4 tdo la ni ek..hehe

HazeL said...

pandai la kakak main dgn adek...nie mesti jenis yg tak suke buli adek...GUD!

eB said...

siap ajar geget belon x thn tuh... kalo mletop la.. mau fobia emir ngan belon pasnih... :)

Imah Dinor said...

bila imah tgk elly teringat masa anak k2 si kakak ain sebijik mcm elly..rambut pun kerinting,suka warna pink ngan pepple tp bila dah mula bsek. jd ganaz mcm boy plak hu...emir cm teruja tgk belon2 tu...

MommyAqil said...

alololo suwitnyaaa kakak n adik ni main belon...happy tgk mereka..

Salam kenal from Mommy Aqil...

wantie said...

best nye tengok dorang ni. best kan elly dah ada kawan bermain.

kalau belon tu dapat kat aleesya. dia gegetttttttttttttttttttttt

Zura@Iwan said...

sonok main adik badik nie...hehe

eh elly demam lg ke tu?

Lynn Hamzah said...

hehehehe...comeynyer...

Fieza79 said...

ellesya demam ke nureen..cool fever di dahi tu hehee comel..

kemain 2 beradik berborak..

Fieza79 said...

ellesya demam ke nureen..cool fever di dahi tu hehee comel..

kemain 2 beradik berborak..

Qhaifa Nur said...

geram emir tgk belon..nak pegang asyik terlepas..memang kelakar

Bui Junaidi said...

MERIAH NYA BUDAK2 TU,MAIN ATAS KATIL LAGI..HIHI

Zie said...

syok bila nureen wat dialog ni... lawak eliysa sampai nak jatuh yer...

masa wat dialog macm ni masa join eB punya contest.. heheh best jugak.... nanti nak cipta semulalah... hehehe

Dhiera nadhirah said...

comel gelagat budak berdua ni~

Dhiera nadhirah said...

comel gelagat budak berdua ni~

eima said...

risaunye ngan belon tu besar ... leh meletup ...heeee

Nafira usof said...

sweetnye 2 badik nih~

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011