Friday, October 12, 2012

elefant & horse

assalamualaikum
autopublish

bila emir nak jugak main
apa riaksi ellesya??
jom layanzzzz....




amboiii.. ayu le plak anak dara soang ni..
emir menjerit2 hepi, mcm nk nangis pon hado

ni jeles kat emir ke?

emir yg suka melompat2 skrg ni



hepinya dia...
ni awat plak.. mengantok ker??

mak aiii rambut nureen merebang sudahhhh
emir bawak keta askar ke ni

ellesya lebih suka naik horse berbanding bawak keta kecik tu
so dpt la kat emir
ambik peluang bila ellesya tak dak


pulas telinga horse ni cikit
bila ellesya muncul
nak jugak dia nyelit, duduk dpn plak tue
siap gelakkan emir lagi sbb terlindung hehehhe

14 comments:

Anum said...

happy je kan family sis
best2

Huda said...

alololo..ceria je semuanya :)

Nens Collection said...

hehe..kongsi2 maianan..kakak mesti ngalah..hehe

Fieza79 said...

ayu nya ellesya dok cenggitu..
nureen pun ayu kat umah berkain batik...hikk

wantie said...

tau tau.. horse tu kalau nak main dia kena lompat lompat kan. mesti lucu kalau tengok elly lompat lompat ngan kuda tu.

emir... sabo k. nanti kamu dah duduk kemas bagai. leh la lompat lompat sama.

Qhaifa Nur said...

ni yg emir tak sabar nak besar....
selalu tgk kakak main saja, tunggulah...

watyz said...

dia pon rasa dh besar nak main2 jugak... hehehhe

Nafira usof said...

main sama2.. cumilll~

eB said...

suker tgk. meriah tau :)
ooo ellynyer kuda ijau yer? aerishnyer biru...
emirnyer kete kebal tuh jom lwn kete kebal aed... musti skn drg berperang... hik3

AnneRaini said...

dah besar dah dak kecik emir tu...makin comel. Anak2 nureen comel2lah.

Zura@Iwan said...

kakak elly duduk ayu tul dia...tp berebut nk main ngan emir yer...

tggu la emir bsr nnti..hikss

Imah Dinor said...

wah mcm menan ada dlm rmh...mst budak2 suka sgt...happy je dua bradik tu..

TecerWidad said...

Nureen, hang pakai kain batik ka?? Weiii aku impress! Hehehe

mamalieyna said...

comel je kan animal ni.. eina baru ni g giant, mcm nak beli,,tp tak beli2 jugak..hee~ sbb tau nnti si abang yg lebih2 pastinya.. mcm elly tu..hehe`

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011