elefant & horse

assalamualaikum
autopublish

bila emir nak jugak main
apa riaksi ellesya??
jom layanzzzz....




amboiii.. ayu le plak anak dara soang ni..
emir menjerit2 hepi, mcm nk nangis pon hado

ni jeles kat emir ke?

emir yg suka melompat2 skrg ni



hepinya dia...
ni awat plak.. mengantok ker??

mak aiii rambut nureen merebang sudahhhh
emir bawak keta askar ke ni

ellesya lebih suka naik horse berbanding bawak keta kecik tu
so dpt la kat emir
ambik peluang bila ellesya tak dak


pulas telinga horse ni cikit
bila ellesya muncul
nak jugak dia nyelit, duduk dpn plak tue
siap gelakkan emir lagi sbb terlindung hehehhe

Comments

Anum said…
happy je kan family sis
best2
Huda said…
alololo..ceria je semuanya :)
Nens Collection said…
hehe..kongsi2 maianan..kakak mesti ngalah..hehe
Fieza79 said…
ayu nya ellesya dok cenggitu..
nureen pun ayu kat umah berkain batik...hikk
wantie said…
tau tau.. horse tu kalau nak main dia kena lompat lompat kan. mesti lucu kalau tengok elly lompat lompat ngan kuda tu.

emir... sabo k. nanti kamu dah duduk kemas bagai. leh la lompat lompat sama.
Qhaifa Nur said…
ni yg emir tak sabar nak besar....
selalu tgk kakak main saja, tunggulah...
watyz said…
dia pon rasa dh besar nak main2 jugak... hehehhe
Nafira usof said…
main sama2.. cumilll~
eB said…
suker tgk. meriah tau :)
ooo ellynyer kuda ijau yer? aerishnyer biru...
emirnyer kete kebal tuh jom lwn kete kebal aed... musti skn drg berperang... hik3
AnneRaini said…
dah besar dah dak kecik emir tu...makin comel. Anak2 nureen comel2lah.
Zura@Iwan said…
kakak elly duduk ayu tul dia...tp berebut nk main ngan emir yer...

tggu la emir bsr nnti..hikss
Imah Dinor said…
wah mcm menan ada dlm rmh...mst budak2 suka sgt...happy je dua bradik tu..
TecerWidad said…
Nureen, hang pakai kain batik ka?? Weiii aku impress! Hehehe
mamalieyna said…
comel je kan animal ni.. eina baru ni g giant, mcm nak beli,,tp tak beli2 jugak..hee~ sbb tau nnti si abang yg lebih2 pastinya.. mcm elly tu..hehe`

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017