Thursday, October 18, 2012

double down at queensbay

assalamualaikum
autopublish

weekend lepas punya crita
kami terjah KFC.. lunch time

mesti cuba.. sedap kan

ni pose sambil mata melirik kat org sebelah
emir dh mengantok layan kami berposing
mmm muka bosan emir ke tue???

kakak yg baik.. pandainyerrr

fokus dekat cikit

emir main2 jer minum dia dh kenyang

wah comelnyerr anak2 mummy & daddy ni

makan time x der snap masing2 dah lapo sgt hahha

lepas kenyang kami singgah fokus point jap
kan katanya ada diskaun 30% + 23% kan5x

ellesya apa kes tue?
sebenarnya tgh nak melabor la, sbb tue dok jauh ngan mummy
dok meneran agaknya
so terus cepat2 bawak g toilet hahhaha

9 comments:

Anum said...

nyum2

Nens Collection said...

x cuba lagik..emir dh ngantuk tu..hehe

KhaiRin : anies said...

hahahahha rupanyer ramai jg yg sepesen dgn ellesya ye..dok jauh2 hehehe


p/s i'll b in penang again by next month 3-5th nov... yeeeeeehhhaaaaaa

MommyAqil said...

Ellesya sama ngan Aqil..nak meneran mesti tak bleh duduk dekat dgn org..dia malu...hihihi..

alololo..penyayangnya kakak Emir...happy tgk both of them...

eB said...

mmg sdp eh? eB msh xleh nk bau KFC, kelmarin bli simpan jerk... adeh...
ari nih eB cuti, esok pn samer, tadi dr scan air ketuban border jerk, so kena monitor... mc aerish la plk kesnyer... hu3... baby still breech... so ptg nih sampai spital, eB sendiri kena mintak camaner nk deliver. doa2kan eB yer... hati nih kater, mcm dekat sgt dh nk bersalinnyer... hmmmmm

wantie said...

nak try jugak ni sebab ramai yg kata sedap..

Qhaifa Nur said...

pandai kakak jaga adik...
sayang betul ellesya kat emir yup..sure pinjam sekejap x beri he..he..

Tihara said...

as salam,

yummy, mesti anak2 ske..mmg cute2 la anak2 awak..mak nye pun lawo, ske tgk :)

Zura@Iwan said...

x penah try lg..sedap ye...bleh la cm tu..hehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011