Tuesday, October 23, 2012

permintaanmu ditunaikan

assalamualaikum
autopublish

bila anak dara kami tak sihat
kami penuhi semua permintaannya.. eh4x bkn la semua
berpada2 la jugak hehhee

dah x der nak hiraukan sesiapa dah time ni


mulut pon merah lagi, panas dlm

khusyuknya

nah icecream utk mummy....

slalu dia tgk dlm U-tube jerr kan
kali ni dia bleh wat sndrik
suka sgt dia mlm tue

demam ellesya dah kebah, pas ellesya emir plak demam 
alhamdulillah menjelang ptg demam emir dah baik :)

17 comments:

Anum said...

sukanya dia

eB said...

alhamdulillah syukur....
:)

watyz said...

wa.. auntie pon nk eskrem jugak... :)

eima said...

mainan mahai tu .... syok la elesya

Lynn Hamzah said...

tentu seronok dia bermain...

MommyAqil said...

Wahh hapy mode!!semoga kakak n Emir cepat sembuh ye..

Qhaifa Nur said...

smlm aeish pun demam, hr ni kurang sikit.....
klau ellesya khusyuknya main...aeish lagilah....

wantie said...

alhamdulillah... bai dah dia.

ish.. kalau ada anak kecik. pas kita demam dia mesti demam. then kalau abang/kakak demam dia pun demam gak..



Pokok Manggis Depan Rumah said...

comelnye dia main-main. tak sihat makan ubat yea..

Kesuma Angsana said...

wah ralitnyer dia men sorang2 ye

nn lylyn said...

^^ dh dpt mainan mesti cpt sihat ni

Bui Junaidi said...

MMG SERONOK MAINAN NI..BUI PUN ADA BELI UTK ANAK2..^_^

ALHAMDULILLAH,DH BAIK ANAK2 NUREEN

AnneRaini said...

bestnye...tp sypun kalau anak tak sihat tak smpi hati tolak apa anak nak..hehe

Nafira usof said...

cian orang deman.. moga cepat sembuh elly dan emir..

mmg susah hati kan kalo anak tak sihat~

Zura@Iwan said...

tu la nmpk merah bibir dia..

lps anak2 demam..mak dia plak jgkit...semoga cpt sembuh..

mamalieyna said...

suka la kakak elly tu... ^_^

*alhamdulillah dh sihat anak2x..

umialya said...

sonoknya tgok 2 beradik tu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011