Tuesday, October 30, 2012

Eid al-Adha - Eid Mubarak - 10 Zulhijjah 1433H

assalamualaikum
autopublish

alhamdulillah
berlalu sudah 10 zulhijjah @ aiduladha kita
seisi bergambar tak semeriah aidilfitri
jom layan beberapa keping gambo yg sempat nureen snap :)

sehari sebelum menyambut aidiladha
en.soami, mak & abg bertungkus lumut menyiapkan lemang

 
di pagi raya
sementara menunggu en.soami pulang dr menunaikan solat aidiladha

rumah pertama yg kami kunjung
ellesya as a PhotoG 
rumah tok teh, antara rumah yg wajib kami kunjung di pagi raya

mak teh @ mummy zara & soami terchenta

ada besday cake la, made from mak long
mana besday boynyerr
ellesya suka sgt nk snap gambo cake ni

tok teh ada wat kenduri korban & akikah cikit pagi tue

 ellesya mintak nureen snap gambo dia tgh berlari2

 sweet la anak dara ni

emir mengantok sudahhh..
merengek2 la cikit pagi tue

ellesya marahkan tok long a.k.a mama besday boy sbb dukung zara
mintak tok long bagi zara kat mak teh
hahhahaaa....

 ni apa hal plak, ellesya marahkan sapa ni?

ni la besday boy, anak bongsu mak long 
alahaiii masam nya muka knape ni??

 ellesya wit cucu menakan tok teh :)
tok teh mana? alahaii lupa snap daaa
 sempat bergambo sekejap
tapi kami anak beranak x der plak bergambo

 zara silau mata kot tue pasal pejam jerr mata dia

 kunjungan ke dua
kami ke umah tok nureen sebelah mak
tapi gambo tok nureen x snap sbb tok x pakai tudung hehhee

ellesya bila jumpe kezen nureen mcm ni la
seb baik kakak munifah sporting hehhee

 mintak snap lagi utk yg pakai tudung plak
 mmg ellesya mudah @ senang berkawan

peace yalll...
terselak sudah kain tue...
pas raya kat umah tok kami terus balik n relax2 kat umah jerr..
:) 






13 comments:

Anum said...

meriah gambar2 sis

~MommyAida~ said...

meriah gambar2 yang ade..sambut kat kampung memang happening kan..

HazeL said...

zara persis muke dady! mane gmbr nureen sekeluarga?

kasihredha said...

Salam nureen
Suka tgok pics di atas...Meriah

Qhaifa Nur said...

meriah ni NureeN, kunjung mengunjung tetap ada.....
sedapnya ada lemang, fresh lagi tuh ....

nisah idham said...

nureen, comelnya anak dara awak pakai tudung.. hehe sama ayu gan mummynya.. Selamat Hari Raya Aidil Adha 1433.. (^_~)

Zie said...

wah meriah raya dengan elisya ni...zie sambut alakadar ja..

watyz said...

selamat hari raya aidiladha... :)
meriah nye raya dia...

wantie said...

mcm biasa le. kak T memang malas nak snap pics raya sebab dok sibuk ke dapur.

memang ceria meri araya nureen.

best bila tengok Aleesya makan pisang. tetiba rasa nak makan pisang mas. sedap

Nafira usof said...

meriah~
comel elly pakai tudung.. manis jer~

Kesuma Angsana said...

wah meriah suka pic2 ni!

Zura@Iwan said...

aku rasanya masa kt Baling x g ke mn pun beb...

solat raya..ziarah kubur...posing bgmbr kt umah..then mkn2...lepak2....hehe..

ptg aku dh btolak blk Selama...

wan nurul hezrina said...

lawanya elly pakai tudung..manis..dia mmg takder mslahkan kalau pakai tudung.behave gurl=)cumillah emir teringn=in anak lelajki pulak

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011