Wednesday, October 24, 2012

sapa kena buli ni????


assalamualaikum
autopublish


weekend lepas
balik umah PIL kat jitra, kedah
mcm biasa kami mmg suka lepak main2 dlm bilik lepas mandi petang
jom kita tgk sapa buli sapa hahhaaaa.....




tarik emir tarik kuat2 hahhaha


mengekek2 emir gelak petang tue




suka la tue bleh tarik rambut kakak kuat2 kan


depa dua main sampai emir terberak hahhaa
tukaq sluaq sbb nak samakan ngan baju
baju yg sluaq merah tue tukaq sbb kotoq
masa lunch moi @ bubur nasi

relax sejenak, masing2 ngan hal sendiri


as usual emir @ baby shark apa saja nak masuk mulut


sebelah malamnya
bila tok mintak tlg ellesya bubuh sarung bantal
mmg ringan tulang
rajin membantu



nureen ada gak tlg cikit2

emir, dpt goat ni masuk mulut jugakkkkk


penat sudah
mlm tue depa dua tdoq lambat
rasa2nya dekat pkl 12 baru lena
amboiii puas main dr petang smpi ke mlm


10 comments:

Lynn Hamzah said...

hehehehe...puas bergomol sampai tidur lewat dua beradik nie...

mamalieyna said...

syokknye depa main sama2x.. saling buli membuli ni.. arif tu sesekali je gurau ngn adik dia.. garang dia tu..haih~

comel !

Anum said...

ala tomeinya
gurau senda adik beradik nie

~MommyAida~ said...

Happy tgk depa main berdua..Happynya Emir dapat buli kakak...hihihi

Qhaifa Nur said...

macam tuh Nureen gurau adik beradik...
pandai kakak ellesya......

wantie said...

wah... main gomol gomol yer.

pandai adik buli kakak yer.

Nafira usof said...

amboiii.. sonok emir dapat tarik rambut kakak yer.. senyum dapat buli kakak dia yer..

Tihara said...

as salam,

haa, ambik pukul 12 baru tido :)

Yati Omar said...

lena dia tido...penat main :-)

watyz said...

wa.. aksi bergusti.. hehehe
comel je dua2 tido... :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011