.:TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW:.

~Sticky Mode Until 04/10/2010~

Syarat-syarat penyertaan:


1. Anda adalah seorang blogger. (InsyaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)


2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)


3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)


4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)


5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.


6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


p/s : maaf yerr penganjur, ntah knape saya tak dapat buat sticky mode.. dah tanya member2 pon still sama.. huhuuu (YESSSS... akhirnya, berjaya jugak saya buat sticky mode setelah perap semalam hehhhee.. tqvm kat eb @ kak ain)

Comments

Ain said…
gud luck...

cuba pergi dekat edit, select n3 ni, pastu tukar tarikh publish kepada 04/10/10. klik publish....

gitu jer la caranya kalau nak buat sticky mode.
'NuReeN' said…
tq kak ain.. nureen pon dh try byk kali.. tp still x boleh.. nti nureen try lagi k..
kan dah bleh wat sticky mode..heheh
'NuReeN' said…
ibu batrisya : a'ah.. ari ni myb mood tenet ok kot.. hehehhe.. semlm mmg x boleh buat.. bila buat ja dia masuk dlm schedule.. itue yg pelik..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017