Thursday, October 7, 2010

" 2 & 3 Syawwal PIL house"

2 SYAWWAL
Awal2 pagi ellesya dah teriak
Plan nak G beraya umah kwn2
Merajuk la si elly ni
Mummy x bg dia main kucing

Terbaring dpn bilik air.. ada ka patut..
Ellesya : boleh la mummy....
Bila pujukan tak dilayan.. elly membawa diri ke sofa sambil melayan astro channel 611

Mummy plak pujuk dia..

Mummy : Ellesya nak pakai selendang x??
Ellesya : nak..
Terus mintak nak ironkan sendiri.. walhal dah iron pon semlm..

X siap2 lagi iron selendang tue??? iron atas toto.. apa cer nih!!

Dah segak... mula la beraksi.. Barney tidak ketinggalan..

Pose ala2 merajuk..hehehe

Aksi lain la plak ellesya.. asyik cam ni jerr..

AAAAHHHHHH..... layan jerr la si kecik ni beraksi..

Kami masih menunggu kepulangan daddy.. katanya nak g kedai half cut sat ja.. ni dah smpi ptg x balik2 lagik... last2 pkl 3 baru kami kuar beraya...

3 SYAWWAL

Bersiap nak balik baling plak.. pakai balik baju raya yg 1st ari tue.. hehhehe.. sepasang jerr baju mummy thn ni.. elly ni jerr 2 pasang..

Dah siap bersama selendang.. berborak ngan mak long (SIL)

Candid cikit... aloohhhh comelnyerrr anak mummy nie..

Sempat lagik nak tepon daddy suruh cpt bgn.. kita dah lewat nak blk umah mak tok nih..

Anset mak long jd mangsa.. elly ngaku tue dia punya sbb comel & kecik sesuai la utk dia..Ellesya : hello daddy... cepat la bgn!!!!



Ni aksi posing bersama turtle dlm aqurium plak...


Ni dia turtle ke tortoise??? apa2 aja la kan... Gambar terakhir sebelum berangkat blk ke Baling...


12 comments:

zura@iwan said...

amboi mcm2 aksi tul si elly ni...cute...hehe

Fieza79 said...

amboi2 kemain pndai elesya bergaya dpn kamera...comey arr bertudung...cute ssgt..!

el said...

elly ni x buat hal eh ms nak snap pic dia..sng je aku tgk..budak berdua tu usah ckp le jenuh gak nak bergambor..hehehehe
bgslah elly tu nak pki tudung bgs2..kecik2 dididik begitu..

bila elly nak jpe auntie el eeh hehehe

wantie said...

Amboi pandainya si elly ni wat pangai tidur kat depan bilik air. hohoho.. buat ler selalu. nanti kalau dah dapat adik tak leh dah nak buat pangai semua tu... hiksss

'NuReeN' said...

zura : elly tue ada time jgk.. klau kita layan dia baru mau posing2..

fieza : sejak belikan dia selendang tue.. pantang nmpk nak pakai jerr...

el : kadang2 susah gak el nak snap.. dia buat muka toya ja.. ari tue mood baik.. el nasir kata jummat x leh la.. ujung bln ni ok..

wantie : hhehehee smtime mmg dia kuat bebai.. myb sbb bru brenti BF kot.. hehhee

kasihredha said...

bestnya ada anak perempuan kan nureen. Akak teringin dari dulu nak beli baju anak perempuan, baju pempuan cantik2...tp anak akak semua lelaki, tak merasa le...hihihi

'NuReeN' said...

kasih redha : baju dia nureen x terbeli kak.. sbb tok & wan dia suka sgt beli.. mcm2 fesyen.. InsyaAllah.. myb lps ni dpt anak pompuan plak.. ;)

mamaaerish@eb said...

mmg cumil... auntie pn sayang... ;p

e!ya said...

cumil...dah pandai tunjuk aksi majuk erk..

'NuReeN' said...

eb : cumil mcm mummy ker daddy?? hehhe.. syg elly jerr ker??

e!ya : merajuk kuat jgk nih.. klau x layan dia akan g peluk bear pastu teriak.. hehhee

eynda said...

Comelnyer pakai selendang... :-)

'NuReeN' said...

eynda : comel mcm sya kan heeee... tq

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011