Wednesday, October 13, 2010

"SeHaRi sEbeLuM... demam"

Sehari sebelum mummy & elly demam.. daddy dah sedia demam dr hari sabtu lagi..
Walaupon daddy demam tetap melayan anak kesayangannya main horse kat komtar.. dah byk hari mintak bwk dia naik horse..

Lepas puas naik horse 2 kali naik duck plak.. duck plak smpi 5 kali


Puas melayan elly ni main.. so layan la perot plak.. kami singgah kat restoran ni "YAKI TEPPAN" makan jepon kat cini.. tp disbbkan dah lewat ptg semua mknan jepon dh abis.. so kami order yg biasa2 ja la..

Elly x abis dok pot pet pot pet kat daddy yg tengah bermuka masam disbbkan demam..

1st aiq yg di order tea O ice limau & mango juice

Mummy plak la layan si elly ni.. sementara nunggu mkn smpi so snap byk2 piccas elly ni.. nti senang nak msk contest..

layanzzzzz....

Cubaan mummy menggeletek elly supa dia senyum.. akhirnya berjaya..

Bila mummy geletek lagi elly dengan tangkasnya tarik jari mummy & apa lagi nak gigit la...

Dessert elly yg smpi dulu.. 1 scoop corn ice cream..

Mummy punya : bihun tomyam.. perggghhhh sedap sgt2.. mmg x rugi la order bihun ni.. teringat kat LYA masa mkn bihun ni sbb LYA pon suka mkn tomyam...

Ni utk elly.. sbb dia suka mkn sosej so order la 2 sosej with egg

Elly dah x sabaq nak mkn.. makanan daddy x smpi2 lagi..

makanan daddy yg special skali.. 'chicken chop'... fries tue kena masukkan dlm plate elly cikit.. tue pon fvret dia..


EEErrrrrrkkkkk.... Alhamdulillah... kenyang sgt2.. TQ daddy TQ SOOOO MUCH...

6 comments:

el said...

anak2 aku pantang npk mende nak naik..ritu nak naik ape tah menatang sebelah horse tu...itik eh..aku x bg..aku kata rosak..ada snake besor dlm ayor tu hahahahaha.

Enna Banana said...

wanna invite u to join up this contest
CONTEST I LOVE ICT!!!
come come :)

LYA m@m@ ASYA said...

sama mcm asya.. pntang nmpak y ngongek tu.. confirm jerit nak naikk.. hope cpt semuh yer.. lya pon xde slera lg,, lapar.. tpxleh nk makan.. asyik kluar balik.. tp td try mkn sup cndawan+roti kar.. ok sikit.. nureen try la...

dtg nk mgetag ni:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/10/pakaian-tradisional-contest.html

'NuReeN' said...

el : yg sebelah horse tue mcm panda kot yg dlm kolam tue.. skali naik rm2.. elly naik 1 pusingan jerr bosan tp ikan masa yg sllau ada dlm tue dh x dak la el.. pandai hg usik arwen&danish tue..hehhee

enna : tq invite me..

lya : suka bila tgk depa jerit2 nak naik.. dr jauh dh jerit2.. tq lya.. ari ni agak ok dr semlm.. lya pon moga cepat sembuh.. nti bila selera kita dh pulih kita cover blk k.. hehhee..
TQ tag nureen.. nureen dh pon msk contest tue..hehee

cik puan akish said...

amboi sakan elly makan. yek...mintak sket...auntie pon mau juge..:)

zura@iwan said...

sblm demam dh kena ubat demam rupanya..hahaha..mkn eksrem...hikss

budak2 mmg suka men mende tu...suka dia...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011