Friday, October 8, 2010

~SeMLM Tak sEmpaT BerManjA~

Semalam....
Tak sempat nak bermanja2 ngan elly
kata pengasuh petang semlm dia x tidoq langsung
asyik main ja
sampai kat umah seperti biasa
basuh kaki & tangan dulu bila masuk umah
hamparkan toto utk dia tgk TV
mummy plak akan terus mandi
Bila sudah ja mandi..
Anak mummy dah terlentok depan TV..
keciannyerrr... letih sgt agaknya...
Daddy plak blk lambat ada keja

Muka anak mummy yg keletihan..

Daddy dah x sabar2 nak blk umah main ngan elly
Sampai ja kat umah elly dh tidoq... mlm semlm pon x leh bermanja2...

Punah harapan.. dah lerr frust pasal beskat idaman dah di beli org!!

Ni mlm kelmarin punya...
Tunggu punya tunggu daddy balik lambat jgk

Akhirnyaaa...... elly dah terlena...

Kecian anak mummy ni.. dah 2 mlm dia x mkn sbb letih di siang hari

Petang sebelum mummy ambik selalunya dia akan mkn dulu
Mlm mkn pon x byk la..

Pagi tadi...

Elly bangun awal main2 ngan daddy.. cover semlm punya..

pastu mintak nak mandi ngan daddy tp daddy dh lewat so elly mandi ja ngan mummy...

1st time mandi skali ngan mummy hari kerja.. slalu mandi time cuti ja..

Hantar kat umah pengasuh baru dia mandi kat citu

Sempat lagi kami berposing2.. mummy berbaju kebaya ari nie..

ada jamuan raya kat seberang jaya hehehe...

emuah... syg ellesya..


4 comments:

Fieza79 said...

cian ellesya..tk sempat nk bermanja manja sbb ngantok tgu daddy ...terlena dh dia...

owhh da jamuan raya kt s.jaya kat na nureen..?

'NuReeN' said...

hehehhe.. ni yg company punya.. kat xchgn sbrg jaya sebelah carefour..hehehe...

zura@iwan said...

penat sgt tu...tu yg tlena ek...x per cover blk yg smlm ..manja2 ngan daddy dier...hikss...

'NuReeN' said...

mmg elly manja sgt ngan daddy dia.. dah sethn daddy dok jauh.. bila dh tukaq blk png x lepas la dlm pelukan.. tidoq pon peluk ja daddy..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011