Tuesday, October 12, 2010

~Photogenik di 4 & 5 Syawwal~

4 Syawwal
Walaupon x larat (demam) daku tetap hapdep blog.. layanzzz piccas elly ni..
Kami otw G raya umah duih my ex-schoolmate.. hahhaha.. Dia baru lps bersalin.. so nak g beraya & tgk bb skali.. Elly plak tgh belajar nak buat 'peace'
Akhirnya berjaya jgk dia buat peace..

Layan piccas elly muncung.. nti nak msk contest muncung paling menawan la.. boleh klik pada piccas diatas @ pada tajuk contest yg tlh di highlight k... kwn2 agak piccas mana plaing ok?? hehhee


Daddy & mummy..

Jelingan manja kerr??

Photegenik vs Photogedikss..

5 syawwal

bersiap nk g penang.. tp x blk umah juz survey2..

Nak cr almari utk rumah.. yg dah di n3kan di sini..

sabaq menanti daddy makeup..heehee...

layannnzzz elly berposing dlm keta..


Daddy, mummy & elly

terbaikkkk dr ladang.. heheehe

Daddy bergambaq ala2 control ayu, si elly plak menjeling tajam kat daddy yg tgh berposing maut punya..

Elly plak nak tiru gaya daddy...

Ni salah 1 kedai perabot yg sempat mummy snap piccas.. ni area sg pinang. penang..

Aksi baring elly..


5 comments:

cik puan akish said...

manes owhh elly bertudung...:)

zura@iwan said...

bleh masuk contest muncung paling menawan tu..hehe...

uitt kedai perabot tu kt wescort kan..hikss

LYaFRINA said...

wahhh.. aksi terus lh join contest yer...
gud luck utk elly..

smoga cpt smbut yer nureen...

Gieyana said...

MAcih sudi singgah blog Ai yer..nm hang cam nm anak Ai..ngeee...

Aperpon comeyy ur princess..:D..survey perabot utk umah br ka?

'NuReeN' said...

cik puan akish : suka tau tgk dia bertudung gitue.. ;)

zura : itue la nak msk tp x tau nk pilih yg mana 1.. a'ah wescort.. masa mula2 msk umah semua perabot beli kat citu..

lya : tq lya.. lya dah join kerr?? nureen blum wat n3 contest tue lagi.. alhamdulillah ari ni ok cikit..

gieyana : hehhe I kenai U pon dr blog wantie & zura.. glamour tue nama kami..hehehe.. x der la umah baru.. dh duduk 3thn dh cuma nak tambah utk simpan pinggan mangkuk yg x dak tmpt nk simpan..hehhee
Elly: tq auntie gieyana, ellesya mmg comel...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011