~Celoteh kami Di tengahari~

26 October 2010
seisi ber'lunch' together2 lagi with memb bloggers
kali ni kat food court dpn opis aku
sori yerr kwn2 aku lambat cikit hapdet piccas nih..
semlm ada kursus kat sbrg daaa.....
adusss.... aku ni memanjang lupa bwk camera
seb baik ada wantie bwk camera dia..
lagi 2 3 minit nak kuaq tetiba ujan lebat.. ingatkan x jadik lunch nih..
Aku wit mak buyung EL
Ari2 YM ngan dier tau.. sambil selam minum aiq org kata..
x der la tension sgt wat keja2 opisku yg sentiasa berlambak2 gitue..

Pecal (PERAK) @ gado2 (KEDAH) ni fvret mak buyung & zura.. dah lama depa dua dok cari akhirnya dapat jua.. sebenaqnya el,zura dan wantie ambik lauk yg hampir sama.. pecal ni la...

Mak buyung yang teringin ke Baby dlm perut tue yg teringin??? HHMMMM renung2kan lah hehhee...

Sambil mkn sambil bergebang2.. agak2 nyerrr ape yg diceritakan dek zura sampai aku wit my opis mate FEA tersenyum kambing (eh kambing senyum gitue kerr)..

Belum berangkat pulang ke kantor masing2 harus ada seisi bergambo2 nih k..

ZURA, WANTIE, EL, AKU

kawan2 blogger yg mana nak berkenal-kenalan dgn ibu2 jelita ni boleh klik pada nama di atas k.. ;)

EL... perut hg dah nmpk la.. (sambil mengcover bajunya).. EL ni dah preggy 3 bulan for 3rd baby tau..

2nd pic wit FEA.. ada something yg sama la kat pic ni.. perasan x??? hehehe

senyuman... :)

semua sekata/segagan/sama hehhehe... boleh masuk contest gigi sape paling putih hehehee...:)) (jgn marah yerr kwn2)

Comments

zura@iwan said…
wahhh br hpdet...hikss...nurreen & el sll bYM la ye..sygnya x dpt nk join YM , kt opis kena blocked..huhu...

nnti kita lunch sm2 lg ye..
chugie said…
syoknye lunch together2 with geng blog!
'NuReeN' said…
zura : ari2 YM.. ni pon tgh ber YM.. lunch ramei2 best kan..

chugie : ni kali ke 2 wit zura & wantie.. ngan EL dh kali ke 4
el said…
hahahahah x leh bla pic yg tgk perut tu miahahaha..kecoh tul kalo kita2 ni mkn lunch..plak tu bergambar sakan..org lain tgk aje miahahaha
'NuReeN' said…
el : kalo hg duduk x nmpk sgt.. bila bgun nmpk la tp dah pakai baju gitue mmg dh org sedia maklum la hg preggy

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017