Thursday, October 28, 2010

~Celoteh kami Di tengahari~

26 October 2010
seisi ber'lunch' together2 lagi with memb bloggers
kali ni kat food court dpn opis aku
sori yerr kwn2 aku lambat cikit hapdet piccas nih..
semlm ada kursus kat sbrg daaa.....
adusss.... aku ni memanjang lupa bwk camera
seb baik ada wantie bwk camera dia..
lagi 2 3 minit nak kuaq tetiba ujan lebat.. ingatkan x jadik lunch nih..
Aku wit mak buyung EL
Ari2 YM ngan dier tau.. sambil selam minum aiq org kata..
x der la tension sgt wat keja2 opisku yg sentiasa berlambak2 gitue..

Pecal (PERAK) @ gado2 (KEDAH) ni fvret mak buyung & zura.. dah lama depa dua dok cari akhirnya dapat jua.. sebenaqnya el,zura dan wantie ambik lauk yg hampir sama.. pecal ni la...

Mak buyung yang teringin ke Baby dlm perut tue yg teringin??? HHMMMM renung2kan lah hehhee...

Sambil mkn sambil bergebang2.. agak2 nyerrr ape yg diceritakan dek zura sampai aku wit my opis mate FEA tersenyum kambing (eh kambing senyum gitue kerr)..

Belum berangkat pulang ke kantor masing2 harus ada seisi bergambo2 nih k..

ZURA, WANTIE, EL, AKU

kawan2 blogger yg mana nak berkenal-kenalan dgn ibu2 jelita ni boleh klik pada nama di atas k.. ;)

EL... perut hg dah nmpk la.. (sambil mengcover bajunya).. EL ni dah preggy 3 bulan for 3rd baby tau..

2nd pic wit FEA.. ada something yg sama la kat pic ni.. perasan x??? hehehe

senyuman... :)

semua sekata/segagan/sama hehhehe... boleh masuk contest gigi sape paling putih hehehee...:)) (jgn marah yerr kwn2)

5 comments:

zura@iwan said...

wahhh br hpdet...hikss...nurreen & el sll bYM la ye..sygnya x dpt nk join YM , kt opis kena blocked..huhu...

nnti kita lunch sm2 lg ye..

chugie said...

syoknye lunch together2 with geng blog!

'NuReeN' said...

zura : ari2 YM.. ni pon tgh ber YM.. lunch ramei2 best kan..

chugie : ni kali ke 2 wit zura & wantie.. ngan EL dh kali ke 4

el said...

hahahahah x leh bla pic yg tgk perut tu miahahaha..kecoh tul kalo kita2 ni mkn lunch..plak tu bergambar sakan..org lain tgk aje miahahaha

'NuReeN' said...

el : kalo hg duduk x nmpk sgt.. bila bgun nmpk la tp dah pakai baju gitue mmg dh org sedia maklum la hg preggy

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011