Friday, October 22, 2010

~Nak dinner ker nak main??~

sesampainyerr kat umah pengasuh semlm
elly dh tidoq
angkat masuk dlm keta & sambung tdoq kat umah
slalunya dia x kan bangun smpi esk pagi
tapi tetiba dlm kol 9 cam tue dia bangun
so daddy yg mmg tgh lapaq ajak kuaq
tanya elly kata dia nak main
so bwk la G McD kat Greenland

Lepas order ja kami tinggalkan daddy kat bwk utk ambik makanan
mummy & elly terus serbu bhgn atas
elly dah x sabaq2 nak main

Layanzzz pic elly at playground yg juz ada 1 mainan jerr..

Pastu stop sat kita makan dulu

Aksi kami 3 beranak menketedarah.. hahhaa...


Makan pon dh x senang dok relin2 kat playground tue...

2nd round!!!

Ellesya : Mummy, elly dapat pegang la...

soang2 ja main mlm tue..


MUMMY!!!! (menjerit kuat penuh xcited)

Last k.. cepat kita dah nak blk.. esk mummy & daddy keja...

Elly tetiba bertukar mood.. adakah disbbkan mummy ajak balik??? di tenung kanan di tenung kiri.. semua x kena...

ooohhhh rupa2nya anak mummy ni tgh diperhati.. hehehee... soang gugirl ni nak main ngan dia ghupanyerrr...

Piccas mummy & elly plak k.. 1 ciuman syg kat pipi totap melekat...

Muka dah kerdot.. sbb dah nak kena blk.. seb baik elly x bebai.. dia ikut ja cuma masam cikit la muka tue...

11 comments:

zura@iwan said...

gi MCD greenland ke...x ramai ke sn?

elly bkn nk mkn tu nk men je dia..hehe

el said...

psl pa eh sejak 2 menjak ni food kat Mcd ngan KFC x sedap cam dulu..cam hawau jek...geram betul...
danish n arwen kalo dpt menan sure xmo mkn..kejap mkn kejap mai..ajak balik xmo kena pujuuk adoii

'NuReeN' said...

zura : x ramai pon.. masuk ja teruys order.. tp klau weekend cini mmg ramei nih

el : aku pon rasa gitue sbb mulut pahit aku ni x ok lagi.. hg aku rasa sbb bawak budak kot el.. sbb tue hawau jerrrkkk...

mamalieyna said...

aloor ciannye..sedap2 dpt main, diajak balik ye..huhu..

'NuReeN' said...

eina : hehhe.. x per elly baik kan.. nti weekend kita main lagi..

Fieza79 said...

mesti la nak main je kan ellesya..?

woo mcD...berger mcD tk leh blah kan..kalo ari2 pon ok...hehee

wantie said...

sejak ada anak ni. kalau nak pi makan ke apa ke, mesti kena pi tempat yg ada menan. sebab senang utk dorang main. kalau idak. memang susah nak makan. sebab budak budak mesti wat pangai. kalau ada menan aman damai.

'NuReeN' said...

fieza : burger McD tetap sedap kan3x.. menan ke apa ke elly tetap kena mkn dulu..

wantie : klau nk g mkn make sure dia x nmpk menan.. tp elly ni x pa klau pujuk elok2 dia ok.. tp mkn sambil relin lerr hehhee...

mamaaerish@eb said...

gmbr kt side mirror tuh best la... i lioke....

Jijahh @ f.k said...

wahh seronok betul dia main tu .. malam tido mesti lena habisss ...

'NuReeN' said...

eb : baru dok try2 ambik kat side mirror tue, seblm ni asyik x jadi jerr.. hehee

jijah : lena smpai x mau bgn.. :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011