Monday, October 4, 2010

.::~Daddy wit NEW HOBBY~::.

Harus.....
Perasmian oleh ELLESYA AFREENA
Helmet mountainbike
Ni la hobby baru daddy

Untuk Membuang lemak2 yg dah lama terkumpul..

Jadi Daddy kena la lebihkan xcersize!!! heehhee...
Kita tunggu lagi 3 bln

Daddy akan buktikan!!!

Daddy nak mulakan misinya bersama kwn dipergunungan.. hahahha

Bagai la misi besaq.. ellesya yang akan bz memberi 1001 nasihat utk daddy terchinta;)

Daddy wit Hamzah.. di puncak gunung kwsan feringghi..

Mesti & wajib ni.. gambar kenangan pertama kali ber MTB..

3rd wife daddy la ni..

Segak bergaya

Alaahhhh.. tiang besi kat tgh tue mengganggu la...

Manakala kami berdua di rumah... nak pakai jgk selendang raya dia nie..

Ellesya dengan muka sebeknya..
Kena marah ngan mummy sbb jatuhkan hanset..

Kami berdua dah siap tunggu kepulangan daddy nak kuaq lunch together & blk kg

Layannn aksi ellesya bergaya di depan lansa camera..

Iklan "AMAL HPA" hahahaa... putih tak gigi ellesya???

Daddy dah balik.. beskat dah siap di cuci bersih.. interprem skali lagik..


Ellesya layan daddy dengan suapan ice cream..

Lps zohor kami 2gether2 g lunch..
Asalnya nak lunch kat Nasi Kandaq Deen Kat gelugor, sesampainya kami semua makanan dah abis.. jadi kami pusing2 akhirnya kami sampai la kat cini!!!

Tokwan yang selalu tersenyum kat sesiapa saja pelanggan dia... KFC la.. sbbnya ellesya ni dlm keta duduk x diam asyik mintak bwk g kat mainan jerr... so kat cini ada playground boleh la mkn dulu N main kannnn...

Dah alang2 nak balik kg, daddy singgah jap kat kedai beskat kesukaan dia la ni.. kedai ni berhadapan dgn JUSCO PERDA..

Ellesya pon tak lepas peluang, semua beskat dlm kedai tue dia punya!!!

Cobaan utk mengangkat!! ahahhaa...

Dalam byk2 beskat.. yang ni paling dia berkenan.. katanya suka ijau!! nice kan.. mummy pon suka tgk... Dok pusing p mai p mai tang tue jgk dia akan singgah.. harga aduyaiii... rm 3xxx.xx laaa....

Semlm sampai dari kg.. daddy terus mulakan misi di mlm hari.. nak G antar rebung ke umah p.ngah kiriman dr ibuku.. ngeh3x.. xcersixe la ni kan...

Mummy : lambat, ayg kunci pintu.. ahhahhaa

Daddy : x pa daddy bwk kunci..


4 comments:

Fieza79 said...

daddy suka berbasikal upa nya...nureen tk join sekali kerr..?

'NuReeN' said...

heheehh... nak join, rasanya semput sekerat jln kot.. hehehee... pas2 elly ni cam ner plak dia sure nk gak kayuh2..

el said...

wahh pas ni sure slim river cik abg hang..x sabar nak jpe elly la cumel gilakkk

'NuReeN' said...

hg tgu el lagik 3 bln.. dia nk buktikan kejaguhan dia!! hehheeh...
cumel kerr elly?? ikut muka aku kerr en.asben?? hehhhehe... sabtu @ ahad ni od cuti x?? jumpak mana2 ok jgk.. lunch sama2

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011