Tuesday, October 5, 2010

26 Syawwal~Gethering wit Bloggers kerr????

GETHERING???
hehehehhee.... tajuk bagai gethering besar
Nie perhimpunan agung isteri2 yerr
1st time jumpe zura, wantie & niza
EL 2nd time
Semua heppening & sporting!!
Best sgt walaupon cuma seketika (cewahhh ayat jiwang la plak)
Aku la plak sampai lambat
Ada jamuan raya kat bayan baru tadi
soooo akulah yg paling ayu berbaju kurung hehehhehe
Berbekalkan camera cybershot aku yg 'havoc' itue (yerr kerr??)
Kami bergambar la ramei2
Harus... ada kenangan..
EL wit zura

ME, niza & wantie

All of my friendzzzz.... nice to meet U all.. hope ada lagi lunch together2 cam ni..

4 comments:

zura@iwan said...

mmg havoc camera u...cantikkkk...hikss.

nice to meet u also...nnti kita jumpa lg kalu ada jodoh ye....x sgka jumpa org Baling gk kan...hahahaha...

el said...

ye ye yelah tu camera dia yg havoc..tp aiiii jelessss touchscreen uuu..tp mmg cunnnnn gambar pun lawa..npk aku makin cerah..lenkali guna khidmat bakti camera hang la no..miahahaha..thx nureen join lunch td..igtkan hang x mai dah sbb lmbt (wekkkkkkkkkkkk)..kena kencing ngan hang kata lg 5 minit..kahkahkahhh mmg enjoy la lunch td..ye nti kita gedik2 lg eh :)

Fieza79 said...

best nya lunch together2 cm tu dgn kwn2 blogger...mesti meriah..!

'NuReeN' said...

zura : tq3x.. terima kasih utk en.asben kerna dialah daku dpt hadiah se'havoc' ituewww... ahhahha... sedaerah la kita..

el : suka tau dgn kejelesan hg tue.. hehhee.. cameraku itue mmg amat berjasa.. janji tetap janji el.. kalu x dpt p awai2 aku dh khabor kan.. ehhhehee.. kencing cikit ja...

fieza : a'ah.. meriah sgt.. rasa mcm nak slalu2 jerr.. sbb nureen nie x dak kwn sgt kat penang nie.. klau fieza keja sebelah pulau sure dh di jemput..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011