Thursday, October 21, 2010

::Tidoq pon berposing sakan::

Berposing sakan anak daraku ini
tp sebenarnya Posing tidoq elly ni telah di gubah oleh MUMMY...
Pic ni baru jerr masuk contest tadi.. hehe..
Piccas ni di ambil masa kami otw balik jitra
tunggu daddy singgah caltex kejap so mummy pon mula la berposing2 dlm keta..

Tidoq yg cukup khusyuk.. pusing la mcm mana skali pon mata tetap rapat..hehe..

Sampai pekan jitra kami singgah kedai beskat dulu.. daddy ni x abis2 lagi dok servay beskat.. elly dh cekak pinggang tunggu daddy lama sgt dlm kedai tue..

Layanzzz pic elly berposing dpn kedai dengan angin sepoi2 bahasa...

Skali lagi elly cekak pinggang, mummy pon ambik kesempatan berposing plak ngan elly... 1 kiss manja utk elly.. emuahhhhh

Ahadnya..

elly bersama fara jiran sebelah umah.. ni dok baring sambil layan cartoon channel 611..


Dah abis tgk cartoon dok belek plak album elly masa kecik2 dulu ngan fara.. pastu dok layan TV depan ngan wan plak..

6 comments:

el said...

hahah suka aku tgk pic yg dia posing tido kemainnn

LYaFRINA said...

cute....
kaki tu y xtahan

'NuReeN' said...

el : elly x seberapa aku yg lebih2 buat pose dia..hahhaa... klau dia tgk pic ni ntah golek2 gelak keras perut ngan mummy dia yg meren nih.. hahaa

lya : cute ke saya auntie?? tq2x.. mummy la ni, suka2 ja wat posing elly cam ni

Ieza said...

amboi bukan main cekak pinggang tu..nampak garang sungguh...he3

'NuReeN' said...

elly mmg garang kak.. klau kita marah, dia marah balik oooo

Panglima Muda said...

salam zaiarah, untuk keluarga baru, menikmati hidup baru semuga allah memberi kebaikan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011